HER GÜN BİN EV DE  GÖNÜL SOFRASI KURUYOR

HER GÜN BİN EV DE GÖNÜL SOFRASI KURUYOR

Tekirdağ genelinde bazı ilçe belediyeleri, yıllardır projelerinde olmasına rağmen, aş evlerini hala kuramazken, Süleymanpaşa’da Cüneyt Yüksel ve ekibi her gün Bin evde gönül sofrası kuruyor.Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Op. Dr. Âdem Dalgıç Aşevi, her gün binden fazla ihtiyaç sahibinin evine dört kap sıcak yemek ulaştırıyor.
Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen ve 100. Yıl Mahallesi’nde sadece 65 günde tamamlanarak Süleymanpaşa’ya kazandırılan önemli yatırımlardan biri olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasında faaliyet gösteren Süleymanpaşa Belediyesi Op. Dr. Âdem Dalgıç Aşevi, her gün Süleymanpaşa’da yaşayan binden fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa sıcak yemek hizmeti sunuyor.
UZMAN ELLER HAZIRLIYOR, SEVGİ DOLU ELLER ULAŞTIRIYOR
Belediyenin kendi imkânları ile hazırlanan yemekler, her gün belediye çalışanları tarafından kapı kapı dolaşılarak yaşlı ya da geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların evlerine kadar ulaştırılıyor. Aşevinde yemekler her gün günlük kalori ihtiyacı hesabı yapılarak, uzman kadrolarca hazırlanıyor, ekipler tarafından özel, hijyenik kaplarda ihtiyacı olan vatandaşların kapısına teslim ediliyor.
Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri vatandaşlara sıcak yemeklerini teslim ederken, ayrıca ziyaret ettikleri evlerde farklı bir ihtiyaç olup olmadığını kontrol ediyor, tespit edilen ihtiyaçları ilgili birimlere ileterek süratle çözüme kavuşturuyor.
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN GÖSTERGESİ
Süleymanpaşa Belediyesinin en önemli hizmetlerinden biri olan ve ilçede sosyal dengenin sağlanmasına önemli katkıda bulunan Aşevi, Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının somut bir göstergesi olarak algılanıyor.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00