ÇORLU TSO FARKINI HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA GÖSTERİYOR

ÇORLU TSO FARKINI HER GEÇEN GÜN DAHA FAZLA GÖSTERİYOR

Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Çorlu TSO Başkanı İzzet Volkan ve ekibi, bölgede adeta çekim merkezi haline gelen ve gerek Çorlu’ya, Gerekse Tekirdağ ve Trakya bölgesine gelen önemli isimlerin uğramadan geçmediği bir yer haline gelen Çorlu TSO ya ziyaretler her geçen gün artarak devam ediyor.
Sahipsiz çorlu imajını ortadan kaldırmak adına büyük çabalar sarf eden ve bu çabaların karşılığı olarak Çorlu’nun her alanda ön planda olmasına ve sorunlarının en üst düzey makamlarda çözüm bulunması adına mücadele veren İzzet Volkan ve ekibi Çorlu TSO yu büyük bir çekim merkezi haline getirmeyi başardılar.
Yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı Çorlu TSO da 9 Eylül günü Çorlu’da yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde bazı belediye başkanlarının Başkan İzzet Volkan’ı makamında ziyaret etmeleri dikkat çekti. 10 Eylül günü de yine üst düzey konukları misafir eden İzzet Volkan’ın yoğun bir programı olduğu ve randevü taleplerine yetişmekte zorlandığı bilgisini aldık. Diğer bir çok ilçede yapılan Büyükşehir Belediye meclislerinde benzerine rastlanmayan bu tablo Çorlu’nun ayrıcalığını bir kez daha ortaya koydu.
Yapılan ziyaretleri kendi sosyal medya sayfasında ve Çorlu TSO nun resmi sosyal medya sayfasında yayınlayan Başkan İzzet Volkan, ziyaretçilere şu sözlerle teşekkür etti. “Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Edirne Şube Müdürü Emrah USLU ve Yardımcısı Başar MERT ile bölgemiz, ülkemiz ve dünyada yaşanan ekonomik gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli ziyaretleri için çok teşekkür ederim”
“Çerkezköy Belediye Başkanı çok değerli dostum Sn Vahap Akay ziyaretime geldi. Çok kıymetli ziyareti için çok teşekkür ederim” dedi.
“Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sn. Cüneyt Yüksel ve Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sn. Zeki Dobrucalı odamıza ziyarette bulundular. Çok kıymetli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04