YILIN DÜĞÜNÜNE BATUHAN-İLAYDA ÇİFTİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

YILIN DÜĞÜNÜNE BATUHAN-İLAYDA ÇİFTİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI


Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde yılın düğünü olarak değerlendirilen, Batuhan- İlayda çiftinin muhteşem düğün töreni Diana Kır bahçesi açık hava düğün salonunda gerçekleşti. Düğünü kamuoyunda önemli kılan noktalardan birisi de Devletin en üst düzey yöneticilerinden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile, Vali Aziz Yıldırım, Çorlu ve Tekirda’ın en üst düzey yöneticilerinin bir araya gelmesi oldu.
Çorlu Önerler Mahallesinde bulunan ve bu yıl hizmete giren son derece muhteşem bir görünümü olan Diana Açık hava düğün salonu tüm davetlilerden tam not aldı. Gecenin en önemli konuklarından biri olan TBMM Başkanı Prof Dr. Mustafa Şentop düğüne bizzat katılarak Batuhan-İlayda çiftine ömür boyu mutluluklar diledi.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop; Sevinçler Paylaştıkça Artar!
TBMM Başkanı Pror. Dr. Mustafa Şentop’un konuşmalarından önce açılış selamlaması yapan Damadın Annesi Zeliha Bilgin, tüm konukları selamlayarak hoş geldiniz dedikten sonra, sahneye TBMM Başkanı Porf. Dr. Mustafa Şentop’u davet etti. Şentop burada yaptığı konuşmada; “Değerli misafirler, Bilge ve Bilgin ailelerinin bu mutlu günün de beraberiz. Batuhan ve İlayda çiftinin düğünü için buradayız. Bizim kültürümüzde sevinçler paylaştıkça artar. Buraya hepimiz Batuhan ve İlayda’nın sevincine ortak olmak için buradayız. Evlilik Hazreti Adem den bu güne kadar bütün toplumlarda inançlarda bir adettir. Peygamberlerin sünneti, Allah’ın emri. Bunu yerine getiren genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. Vatana millete sadık evlatlar yetiştirmeyi Allah nasip etsin. Burada tabi gençlerimiz var. Darısı bekarların başına. Allah hayırlı kısmetler nasip etsin. Genç çiftimize tekrar mutluluklar diliyorum. Allah her iki cihanda mutlu mesut etsin” dedi.
Muhteşem Bir Ortam da Muhteşem Bir Düğün Gerçekleşti!
Çorlu’da yılın düğünü olarak değerlendirilen ve son derece yoğun bir katılımın olduğu, pandemi kurallarına iyi bir şekilde uyulduğu gözlenen düğünde her şey gayet muhteşemdi. Damadın Anne ve babası Saim Zeliha Bilgin çifti ile, Gelinin Anne ve Babası Murat, Halime Bilge çifti misafirleri kapıda karşıladı. Gelen tüm misafirlerin ateşi ölçülerek içeri alındığı Diana kır bahçesi açık hava düğün salonu tarihi bir düğüne tanıklık etti. Devlet protokolünün yoğun bir katılım sağladığı yılın düğününe; TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un yanı sıra, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım. Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Belediye Meclis Üyeleri. Ergene Belediye Başkan Yardımcsı Yüksel Baydarlı, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mesten Özcan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, CHP Çorlu İlçe Başkanı Av. Özgür Ertaş, yönetim kurulu üyeleri.. İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, Kurucular Kurulu Üyesi Meral Alemdar, GİK Üyesi Emine Küçükali, CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar, STK ve Dernek temsilcilerinin yanı sıra çok kalabalık bir davetli gurubu katılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun tebrik mesajları gönderdiler. Düğüne davetli olan fakat gelemeyen İYİ Parti genel Başkanı Merak Akşener se genç çifte mutluluklar dileyerek hediyesini bizzat yakın danışmanları aracılığı ile gönderdiği bildirildi.
Pandemi kuralları gereği düğün belirlenen saat de bitirilirken, Genç çiftin ve ailelerinin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Damadın Annesi Zeliha Bilgin düğün sonrası yaptığı açıklamada; “Bu mutlu günümüze katılarak, çelenk ve çiçek göndererek bizleri onurlandıran, evlatlarımızın bu mutluluğuna ortak olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00