KAPTAN GEMİYİ TERK ETMEDİ

KAPTAN GEMİYİ TERK ETMEDİ

Ergene Veliemeşe spor formasıyla oynadığı bir çok maçta attığı kritik gollerle “Gemisini kurtaran kaptan” lakabı ile anılan Kaptan Fatih Dilek yine gemisini kurtaran kaptan olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor’un başarılı kaptanı İbrahim Fatih Dilek yeni sezon öncesi takımıyla anlaşarak yuvada kaldı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ligdeki ilk sezonunda dikkat çekici sonuçlara imza atarak adından sıkça söz ettiren Ergene Velimeşespor ligde kalan maçların oynanamayacağının açıklanmasının hemen ardından yeni sezon hazırlıklarına başladı.

2014 yılında kurulmasına karşın kısa sürede başarı basamaklarını tırmanarak 2. Lig’e yükselen Ergene Velimeşespor 2. Lig’de mücadele edeceği ikinci sezonunda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Şimdiden şampiyonluk için kolları sıvayan Ergene Velimeşespor gelecek sezonun kadrosunu kurmaya da başladı. İlk olarak gösterdiği başarılı performansla üst liglerde dahil olmak üzere bir çok takımın transfer listesinde yer alan ve 3 sezondur mavi – beyazlı takımın formasını giyen kaptan Fatih Dilek ile görüşme gerçekleştiren yöneticiler attığı goller, yaptığı asistler ve ortaya koyduğu mücadeleci futbol ile dikkat çeken kaptan ile gelecek sezon için yeniden anlaşmaya vardı.

Ergene Velimeşespor ile sözleşme yenileyen kaptan Fatih Dilek geride kalan 3 sezonda toplam 93 maçta Ergene Velimeşespor forması giydi. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcuları bu maçlarda rakip filelere 36 gol gönderdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00