BİZİM ÖZGEN HİBEYİ ALMAYI BAŞARDI

BİZİM ÖZGEN HİBEYİ ALMAYI BAŞARDI

Tekirdağ’ın saray ilçesine uzun yıllardır “Bizim Özgen” namıyla isim yapmış olan ve geçen yıl yapılan yerel seçimlerde Saray Belediye Başkanı seçilen Özgen Erkiş, Saray halkı için geçe gündüz çalışmalarına ekibi ile birlikte devam ediyor. Başkan Erkiş son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığından2020 model Ford dizel atık kamyonunu Saray halkının hizmetine kazandırdı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Saray Belediyesi’ne hibe desteği
Saray Belediyesi araç filosunu güçlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Saray Belediyesi Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bir adet 2020 Model Ford marka dizel atık kamyonu hibe etti.
BAŞKAN ERKİŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Saray Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne hibe edilen 2020 model Ford dizel atık kamyonu ile araç filosunu güçlendirdi. Hibe desteği ile ilgili açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş şunları ifade etti: “İlçemiz Belediyesinin çevre ve temizlik hizmetlerinin şiddetli ihtiyaçları arasında bulunan bir adet 2020 Model Ford marka dizel atık kamyonu tarafımıza hibe eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ve bu uğurda yoğun emek sarf eden Temizlik ve Sağlık İşleri Müdürü Sayın Rasim İnci ve Başkan Yardımcım Sayın Ahmet Tınaz’a Saray halkı adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04