BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DAĞITIM

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAMLI DAĞITIM

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri koronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ve vatandaşlar için Salı günleri Soğukkuyu Caddesinde kurulan pazarda esnafa ve vatandaşlara Türk Bayrağı ve maske dağıtımı yaptı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çok büyük anlam ifade ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını vatandaşlarımız ve çocuklarımızla birlikte balkonlarda coşkuyla kutlamak istiyoruz” dedi.
VATANDAŞLARDAN VE ESNAFTAN BAŞKAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR
Kamuya açık yerlerde maske dağıtımına devam eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri vatandaşlara Türk Bayrağı da hediye ediyor. Türk Bayrağınıve maskelerini alan pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşların memnuniyetlerini coşkulu şekilde belli ederek şimdiden bayram heyecanını yaşamaya başladılar.
Bayrakları 23 Nisan günü balkonlara asacaklarını ve çocuklarıyla beraber bayram coşkusunu yaşayacaklarını belirten Tekirdağlı vatandaşlar kendilerine ve çocuklarına bayram coşkusunu yaşatacak olan Başkan Albayrak’a bu anlamlı hediye için teşekkür ett.
MASKE DAĞITIMI DA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sterilize edilen maskelerin dağıtımı da hızla devam ediyor. Daha önce kamuya açık birçok yerde, dağıtımı yapılan maskeler Süleymanpaşa ilçesinde Salı günleri Soğukkuyu Caddesinde kurulan pazarda ve Hayrabolu İlçesinde kurulan semt pazarında da dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından üretilen maskeler ilçe belediyelerine kamu kurum ve kuruluşlarına vatandaşlarımızın toplu bulunabileceği yerlere plan doğrultusunda düzenli olarak dağıtılmaya devam ediliyor.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00