BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ MASKELERİ DAĞITIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜRETTİĞİ MASKELERİ DAĞITIYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (covid-19) salgınına karşı Başkan Kadir Albayrak’ın talimatıylaTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sterilize edilen maskelerin dağıtımı devam ediyor.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Süleymanpaşa, Ergene, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde vatandaş ve esnafa maskeleri ulaştırdılar. Maske dağıtımı, 31 ilde hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edecek.
Günde 10 bin tane üretilen maskelerin bundan sonra da vatandaşlara ulaştırılacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Koronavirüs salgını bitene kadar maske üretimine tüm hızımızla devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak için bundan sonra kamuya açık öncelikli olan yerlerde de maske dağıtımına durmadan devam edeceğiz” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04