BİZİM ÖZGEN; SARAY’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

BİZİM ÖZGEN; SARAY’DA KİMSE YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

Trakya bölgesinde uzun yıllardır “Bizim Özgen” sloganı ile aktif siyasetin içinde yer alan ve geçen yıl yapılan yerel seçimlerde Saray Belediye başkanı seçilen Özgen Erkiş, Korona Virüsü dolayısıyla zor günler geçiren vatandaşlara kesin ve net bir dille seslenerek; “Saray Belediyesi, sosyal belediyecilik projeleri kapsamında evsiz vatandaşlara barınma ve yemek hizmeti veriyoruz. Saray’da hiç kimse aç olarak yatağa girmeyecek” dedi. Başkan Erkiş çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN ERKİŞ: HAYATI PAYLAŞTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Sosyal projelere önem veren Saray Belediyesi, soğuk kış günlerinde evsiz vatandaşları unutmadı. Her koşulda vatandaşın yanında yer alan Saray Belediyesi, evsiz vatandaşlara barınma yeri ve yemek temin ediyor. Saray’da kimsenin yatağa aç girmeyeceğini belirten Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Mutluluk paylaştıkça çoğalır. Hayatı sizlerle paylaştığımız için mutluyuz” diye konuştu.

BAŞKAN ERKİŞ: HER KOŞULDA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Hafta sonu şiddetli fırtına nedeniyle yerinden kopan Fatih Camii minaresinin külahı minareye asılı kaldı. Ayaspaşa Mahallesi 100. Yıl Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Merkez Fatih Mahallesi Camiinde meydana gelen olay sonrası, Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri olay yerine intikal ederek gerekli tedbirleri aldı.

BAŞKAN ERKİŞ: DEĞERLERİMİZİ FARKINDAYIZ

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde, hafta sonu şiddetli rüzgar sebebiyle Ayaspaşa Mahallesi Fatih Camii minaresinin külahı ait olduğu yapıdan koparak havalandı. Olay yerine intikal eden Saray Belediyesi Zabıta Birimi, gerekli tedbirleri alarak ilgili alanda güvenliği sağladı. Olay yerinde incelemelerde bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Her an, her koşulda vatandaşlarımızın yanında, değerlerimizi farkında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04