ONLARI HERKES UNUTTU O BAŞKAN UNUTMADI

ONLARI HERKES UNUTTU O BAŞKAN UNUTMADI

Korona Virüsü salgını dolayısıyla nereyse unutulan sokak hayvanlarını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel unutmadı. Ekibine gereken talimatı veren Yüksel sokak hayvanları için gereken desteğin yapılmasını sağladı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi sokak hayvanları için harekete geçerek mama ve su desteğini arttırdı. Başkan Yüksel; “Her gün yaptığımız mama ve su desteğini arttırarak sokak hayvanlarımıza sahip çıktık. Bizim için her can değerlidir.” diye konuştu.

Belediyelerin çoğu bırakın hayvan sağlığını düşünmeyi, insan sağlığı konusunda bile hizmetlerde yetersiz kaırken, Süleymanpaşa da Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve ekibini çalışması herkesin taktirini topladı. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Korona Virüsüne (COVİD – 19) karşı aralıksız olarak çalışmalarına devam ederken sokak hayvanlarını da unutmayarak mama ve su desteğini arttırdı.

MAMA DESTEĞİ ARTTIRILDI

Sokak hayvanlarını besleyen birçok işletmenin virüs tedbirleri sebebiyle kapatılması üzerine harekete geçen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, sokaktaki canlar için ek mama dağıtımı gerçekleştirdi.

MAMAMATİKLER DEZENFEKTE EDİLİP DOLDURULDU

Kedi evleri, mama dağıtım noktaları ve beslenme odaklarına ek mama takviyesi yapan belediye ekipleri ayrıca şehrin 4 ayrı noktasında bulunan mamamatiklerin de temizliğini gerçekleştirip dezenfekte edilirken mama ve su haznelerini doldurdu.

YÜKSEL:  BİZİM İÇİN HER CAN DEĞERLİDİR

Yapılan çalışmaları “Her can bizim için değerlidir” diyerek özetleyen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Belediyemizin tüm ekipleri virüsle mücadele için aralıksız çalışıyor. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Devletimizin aldığı bazı tedbirleri kapsamında da insanların sosyalleştiği, kafe, kahvaltı salonları, restoranlar gibi yerler geçici süreliğine kapatıldı. Kapanan bazı yerler sokak hayvanlarını artan yemekleri ile besliyorlardı. Maalesef o canlar yemeksiz kalacaktı. Harekete geçip her gün yaptığımız mama ve su desteğini arttırarak sokak hayvanlarımıza sahip çıktık. Bizim için her can değerlidir.” ifadelerini kullandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00