BAŞKAN ATA; HİÇ KİMSE PANİK YAPMASIN TEDBİRLERİ ALDIK

BAŞKAN ATA; HİÇ KİMSE PANİK YAPMASIN TEDBİRLERİ ALDIK

Marmaraereğlisi Belediyesi Corona virüsü salgını için tüm tedbirleri aldığını vatandaşların panik yapmaması gerektiğini açıkladı. Tüm dünyanın etkisi altına girdiği COVID-19 kod adıyla bilinen Corona virüsüne karşı, Marmaraereğlisi Belediyesi önlem amaçlı çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Hikmet Ata; “Hiç kimse endişe etmesin. Tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşımızın Sağlığı Bizim İçin Önemli” dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi’ne girişler, tüm kapılar kapatılarak tek bir kapıya düşürüldü. Kapıda bekleyen görevli personel, halkın belediyeye girişlerini denetleyerek, gelen tüm vatandaşların ateşini ölçüyor. Bu sayede olası bir tehdidin önüne geçilerek halkın sağlığı koruma altına alınıyor.

Halkı Bilinçlendirme Amaçları Çalışmalar Sürüyor!

Sağlık Bakanlığı’nın corona virüse karşı alınması gerektiğini sıraladığı 14 altın kural, el broşürü olarak halka dağıtılıyor. Broşürde yer alan bu kurallar, halkı bilinçlendirerek, hastalığa karşı koruma önlemlerini tek tek sıralıyor.

Marmaraereğlisi Belediyesi aynı zaman da halkın toplu olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarını ve kurum, kuruluşları ilaçlatmasının yanı sıra ilçede satış yapan tüm yerlerin halka fahiş fiyatlarda ürün satmasının engellenmesi amacıyla denetimlerini gerçekleştirdi. Konunun üzerinde hassasiyetle duran Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘’ Bu hastalığın ciddiyetinin bilincinde olarak yapmış olduğumuz tüm çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımız bir panik hali yaratmadan gerekli tüm önlemleri almalıdır. Belediyemiz bünyesinde bu çalışmalara başladık, halkımıza da bu bilinci kazandırmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alınacak önlemler hem basit hem hayat kurtarıcı. Bu sayede hem kendinizin, hem yaşadığınız ortamın sağlığını kontrol altına alabilirsiniz. Biz üzerimize düşen tüm önlem ve tedbirleri alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04