VAHAP AKAY CÜNEYT YÜKSEL KAVGASININ SONU NEREYE GİDER

VAHAP AKAY CÜNEYT YÜKSEL KAVGASININ SONU NEREYE GİDER

Ergene ilçesinde yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı toplantısı büyük tartışmalara neden oldu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel arasında son derece hararetli tartışmalar yaşandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Kızılpınar Mahallesi’ne yapılması istenen çöplük kararı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından reddedildi.

Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’ne taşınması düşünülen ve günlerdir Çerkezköy kamuoyunca merakla beklenen çöplük planı, Tekirdağ Büyükşehir Meclisi’nin Ergene’de gerçekleştirdiği toplantıda gündeme geldi. Her toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ‘Meclisten geçirmem’ dediği Kızılpınar Mahallesi için çöplük kararı meclis tarafından reddedildi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE HARARETLİ DAKİKALAR

Süleymanpaşa’da bulunan çöplüğün taşınması isteyen başkan Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’nın konusu seni niye ilgilendiriyor” diyerek Akay’ı suçladı. Yüksel’in bu sözleri üzerine ikisi arasında karşılıklı polemik yaşandı. Yüksel’in bu sözleri üzerine Başkan Akay “Burası Büyükşehir meclisidir. Şahıslarımıza, nerede oturduğumuza bakarak konuşalım. Ben burada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis üyesi sıfatıyla oturuyorum” dedi. Cüneyt Yüksel’in “Grup başkanı mısın, grup sözcüsü müsün” sözleri üzerine Vahap Akay “Hangi sıfatla söz alacağımı size sormayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi grubu adına konuşuyorum. Biz büyükşehir belediye meclis üyeleri olarak buradayız. Hiç kimse Süleymanpaşa adına konuşamazsın, Çorlu adına konuşamazsın, Kapaklı adına konuşamazsın diye bir şey söz konusu değil. Buradaki 62 meclis üyesi her ilçe hakkında söz alma hakkına sahip” diye konuştu.

KADİR BAŞKAN ÇOK KIZDI; KESİN ARTIK!

Yaşanan tartışmalara Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak iki belediye başkanına da ‘Kesin artık!’ diyerek sözlü tartışmanın büyümesini önledi. Albayrak, “11 ilçe belediye başkanı ile de bu konuda ve spor kompleksleri ile ilgili bire bir görüşerek en uygun kararları alacağız” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 



Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04