MURAT KAYA’NIN MUHTEŞEM YORUMUYLA DÖNÜŞ YAYINDA

MURAT KAYA’NIN MUHTEŞEM YORUMUYLA DÖNÜŞ YAYINDA

Dinlerken büyük bir huzur hissedeceğiniz ve müziğin tüm inceliğini yaşayacağınız, Murat Kaya’nın sesi ve yorumuyla yeni single olan “Dönüş” yayında. Türkiye’de en yetenekli bas vokaller arasında gösterilen sanatçı Bas Murat Kaya, yeni single ile şimdiden büyük bir dinleyici kitlesine ulaştı.

1998 yılında Sony Music & Columbia Türkiye etiketiyle yayımladığı “Yeni Bir Gün Doğuyor” albümüyle büyük ses getiren Murat Kaya’nın uzun soluklu verimli çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Yeni albümü “Dönüş” Güvercin Müzik etiketi ile Kasım ayı ortalarında Türkiye ve Avrupa dijital platformlarda yayımlandı.

İki yıllık bir çalışmanın meyvesi olan albümün aranjörlüğünü Alpay, Mümin Sarıkaya, Kubat, Serkan Çağrı, Yedi Karanfil gibi birçok önemli ismin de albümlerine düzenlemeleriyle imza atan müzisyen Cihan Sezer üstlenirken, albümün kayıtları Stüdyo ADA, müzisyen Paul DWYER’a ait olan SMP stüdyolarında gerçekleştirildi. Kontrabas, çello, obua, klasik gitar, tuşeli çalgılar ve bas vokal enstrüman altyapısından oluşan albümün fotoğrafları ve kapak tasarımı ise usta fotoğrafçı Fethi Karaduman’a ait.

Türkiye’de en yetenekli bas vokaller arasında gösterilen sanatçı Bas Murat Kaya, 2003 yılında Selda Bağcan’ın en çok satan solo albümünde Ahmet Kaya anısına seslendirdiği ‘Ahmedim’ adlı eserin de söz ve müzik sahibi olan önemli bir besteci. Çocuklar ve bebekler için bestelediği “Ömür Bebek” ve “Kalp Susar mı?” adlı şarkılarından oluşan albüm, sanatçının resmi müzik kanallarından dinlenebilir ve indirilebilir.


https://www.youtube.com/channel/UCBjZ0-Kf3Aiqxd-fo_awKWA

( Murat Kaya’nın resmi youtube kanalı adresi )




https://www.instagram.com/MuratKayaMusic




https://www.youtube.com/GuvercinMuzik


Haber: Abdurrahim YILDIRIM

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04