KAYMAKAM SARILI VELİLERİ UYARDI

KAYMAKAM SARILI VELİLERİ UYARDI

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu TSO İlkokulu’nda yapılan karne töreninin ardından öğrenci velilerine önemli uyarılarda bulundu. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonunda karne alan öğrenci velilerine seslenen Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, çocuklarına karşı notlar konusunda hassas olmalarını istedi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Çorlu’da 55 bine yakın öğrencinin karneleri alınmasıyla sona erdi. 15 günlük tatil sürecine giren öğrenci velilerine açıklamada bulunan Cafer Sarılı, kötü notlara karşı ailelerden çocuklarına hassas olmalarını istedi. Sarılı, “Bugün öğrencilerimizin karne sevincini yaşadık. İlçemizde toplam 55 bine yakın öğrenci, 3 bin 200 öğretmen var. 1. Dönem bizim için çok sağlıklı geçti. Okullarımızda çok ciddi önlemler aldık. Gerek emniyet gerek güvenlik personeli gerekli tedbirleri aldılar. Ben bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin de gözlerinden öpüyorum. Bu verilen karneler öğrencilerimizin bir dönem değerlendirmesi. Ailelerimizden bu konuda hassas olmalarını istiyorum. Çocuklarını karneleri ile değerlendirmesinler. Yalnızca çocuklar daha da başarılı olacak. Bu karnelerde başarısız olmaları ileride de başarısız olacakları anlamına gelmez.” dedi.

“ŞİMDİDEN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEDİK”

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün de, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza aileleri ile beraber çok güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum. Daha şimdiden öğrencilerimizi özlemeye başladık. Kazasız belasız bir tatilin sonunda yine tüm öğrencilerimiz ile aynı sıralarda buluşmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım




Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04