ÇORLU MHP’NİN YENİ  YÖNETİMİNDE KİMLER VAR

ÇORLU MHP’NİN YENİ YÖNETİMİNDE KİMLER VAR

Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni Çorlu ilçe yönetimi belli oldu. Yılhan Ermeydan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu çalışmalarına başladı. Başkan Ermeydan yaptığı yazılı açıklamada; “Değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini ve her bir değerli fikirlerini alarak güzel Çorlu’muza hizmet edeceğiz” dedi.

Geçmiş yıllarda partiye emek verenlere teşekkür eden Başkan Yılhan Ermeydan, birlik ve beraberlik mesajı verdiği açıklamasında; “Genel Merkezimizin takdiri ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile MHP Çorlu İlçe Yönetimine getirilmiş bulunmaktayız. Görevi devraldığımız Başkanımız Süleyman Danymaz ile Yönetim Kurulu Üyelerine ve geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan tüm arkadaşlarımıza partimize hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliriz. Bu günden itibaren, Yönetimimizle birlikte, camiamızın var olan güçlü birlik ve beraberliğini daha da güçlendirecek, herkese ve her gönüle partimizin kutlu sevgisini hissettirecek, kardeşlik hukukumuzu ve hemşerilik ruhumuzu harekete geçirerek hemşerilerimizin ve camiamızın kanaat önderlerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli partili arkadaşlarımızın her zaman istişarelerini ve her bir değerli fikirlerini alarak güzel Çorlu’muza hizmet edeceğiz” dedi.

MHP Çorlu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri

Başkan Ermeydan, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni Çorlu ilçe yönetiminin şu isimlerden oluştuğunu ifade etti: “Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Ali Kağan Tamer, Burçin Üstün, Cahit Güneş, Şevket Koç, Doğa Yücel, Dursun Ali Düzgün, Emine Yavuz, Erdem Alkış, Erhan Altyparmak, Fahri Er, Hacı Özdemir, Yılker Nas, İsmail Zengin, Lale Güzel, Mert Şengeli, Mesut Çetin, Mesut Durmaz, Muhammed Yılmaz, Oğuz Yörük, Orkun Ünal, Ömer Ünal, Ramazan Akbaba, Sadyık Tokmak, Sedat Vatansever, Sefa Dağ, Furkan Biçer, Serkan Güngen, Sezgin Biçer, Yücel Akça, Zafer Özen, Osman Gönül, Recep Kılıç, Fikri Çolaker.”

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04