MALKARA OTOBÜS TERMİNALİ’NİN FAALİYETLERİ DURDURULDU

MALKARA OTOBÜS TERMİNALİ’NİN FAALİYETLERİ DURDURULDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan son dakika açıklamasında geçtiğimiz gün Malkara şehirlerarası otobüs terminalinde yaşanan patlama ve iki vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sonucunda bir süreliğine terminal hizmete kapatıldı.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kurumumuz bünyesinde faaliyet gösteren Malkara şehirlerarası otobüs terminalinin kazan dairesinde 09.01.2019 tarihinde meydana gelen ve 2 personelin yaşamını kaybettiği kazadan dolayı yapılacak tadilat ve onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar söz konusu hizmet birimimizdeki faaliyetler durdurulmuştur. Tadilat ve onarım çalışmaları devam ettiği süre boyunca firmalar Malkara şehirlerarası otobüs terminalinde hizmet vermeyecektir.

Yolcu taşıma faaliyetlerinin aksamaması için düzenleme yapılan Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi Devrim İlkokulu Mevkii Eski Otogar Alanında geçici olarak hizmet verilecektir. Onarımlar bitirilip yer teslimi yapıldıktan sonra terminal giriş – çıkış ücreti alınmayacak ve kazanın meydana geldiği tarihten itibaren kiracı firmalara kira ücreti tahakkuk ettirilmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla arz olunur.”

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04