GENÇLERDEN BAŞKAN UYAN’A YENİ YIL HEDİYESİ

GENÇLERDEN BAŞKAN UYAN’A YENİ YIL HEDİYESİ

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan 2019’un ilk hediyesini genç sporculardan aldı. Tekirdağ U-17 Ligi A Grubu’nu oynadığı 14 maçta 13 galibiyet ve bir beraberlikle şampiyon olarak tamamlayan Marmara Ereğlisi Belediyespor U-17 takımı kupa sevincini Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile paylaştı.

KUPAYI BAŞKAN UYAN’A HEDİYE ETTİLER

Grubu 47 gol atıp kalesinde sadece 2 gol görerek 40 puanla tamamlayan U-17 takımı, Kulüp Başkanı Servet Ünal, teknik direktör Cevdet Gül, altyapı teknik direktörü Yusuf Göktan ve futbolcular ile birlikte Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a şampiyonluk kupasını hediye ettiler.

Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanan takımı tebrik eden Başkan İbrahim Uyan; “Sporun ve sporcunun yanında olmak yerel yönetimlerin en büyük görevidir. Geleceğimizin teminatı siz değerli gençlerimizin başarısı hepimizi gururlandırdı. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda da ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Bizler her zaman sizlerin destekçisiyiz. Spor ile yetişen, zararlı alışkanlıklardan uzak duran ve bizi başarılarıyla her zaman gururlandıran tüm oyuncularımızı, teknik kadroyu ve emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi. Teknik kadro ve futbolcular, şampiyonluk kupasını Başkan Uyan’a hediye ederek kupa sevincini birlikte yaşadılar ve desteklerinden dolayı başkana teşekkür ettiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04