ÇORLU’DA KAZA 1 YARALI

ÇORLU’DA KAZA 1 YARALI

Çorlu’da meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü önünde seyreden otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Çorlu’da Omurtak Caddesi üzerinde yer alan asri mezarlık önünde meydana geldi. Çorlu şehir merkezi yönünden İstanbul yönüne doğru gitmekte olan Naci K. yönetimindeki, 34 NS 0659 plakalı otomobile aynı yöne gitmekte olan Bülent C. İdaresindeki 59 PY 569 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın şiddeti ile yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Olay yerine sevk edilen acil servis ekiplerince kaza yerinin yakınındaki özel hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsünün arkadaşları da kaza yerine gelerek olayla ilgili ve yaralının sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldılar.

Kazanın görgü tanıklarından bazıları motosiklet sürücüsünün süratli olduğunu kazanın bu nedenle meydana geldiğini öne sürerken bazı görgü tanıkları da otomobilin yolda aniden durduğunu ve kazanın da bu sebeple yaşandığını iddia etti. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri kaza yerine gelerek inceleme yaptı.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04