KOBANİ BAHANESİ İLE POLİSE SALDIRDILAR

KOBANİ BAHANESİ İLE POLİSE SALDIRDILAR

Çorlu’da bir grup Kobani’de yaşanan olaylarla ilgili olarak çöp bidonları ve taşlarla yol kapatıp ateş yaktı. Polisin panzerle müdahale ettiği olayda polisi de taşlayan yaklaşık 50 kişilik grup daha sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Edinilen bilgilere göre olay önceki gece Kemalettin Mahallesi Bağlar Sokak, Göçmenler Sokak ve Papatya 1. Sokak üzerinde meydana geldi. Melahat Kozar İlkokulu yakınlarındaki sokakları çöp bidonlarını yola devirerek araç geçişine kapatan yaklaşık 50 kişilik bir grup kendilerine müdahale etmek isteyen polis ekiplerini de taşladı. Sokaklarda ateş de yakan grup çevik kuvvet ekipleri ile polis panzerinin de bölgeye sevk edilmesi ve panzerin sokak ortasında yakılan ateşi söndürmesinin ardından gecenin karanlığından da yararlanarak ara sokaklarda izlerini kaybettirdiler.

Olay yerine giden çok sayıda polis ekibi yaşanan olayların ardından Eski Çerkezköy Caddesi girişinde bir süre daha bekleyerek sokaklardaki kontrollerini sürdürdü. Gece 02:00’e kadar sokaklarda tedbir alan polis ekipleri daha sonra normale döndüler. Yaşanan olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan herhangi bir kimsenin bulunmadığı belirtildi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04