SİZLERDEN ÇOK MEMNUNUM

SİZLERDEN ÇOK MEMNUNUM

Kaymakam doğan görev süresi boyunca çorlu’da görev yapan basın mensuplarından hep memnun kaldığını ifade etti.

Derneğin Kılıçoğlu Danış Tower`s da yer alan binasına gelen Kaymakam Doğan burada dernek başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticileri ile görüştü. İmkan bulması halinde kurumları tek tek ziyaret etmek istediğini kaydeden Doğan: “Çorlu Gazeteciler Derneği`ni de bu kapsamda ziyaret etmek istedim. Çorlu`ya, kaymakamlığımıza ve şahsıma vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği pek çok çalışmaya ve başarılı projeye imza attı. Bu projelerin pek çoğunda bizzat yer aldım. Bu nedenle yapılan çalışmaları yakından biliyorum. Çorlu`nun yararına olan faaliyetlerinizin artarak sürmesini diliyorum” dedi.

Çorlu`da görev yaptığı süre zarfında gazetecilerle herhangi bir sıkıntı yaşamadığının altını çizen Kaymakam Doğan, bu yaklaşımlarından ötürü Çorlu Gazeteciler Derneği üyelerine teşekkür etti. Avcılar Kaymakamlığı`na atanması nedeniyle Çorlu ile olan bağlarını koparmayacağını da sözlerine ekleyen Kaymakam Doğan: “Çorlu ile gönül başım oluştu ve bu bağ hep var olacak. Bundan sonra sizlerin de Avcılar da bir kapısı oldu. Dilediğiniz zaman Avcılar`a gelebilirsiniz. Sizler için yapabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yapmaya hazırım” diye konuştu.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan`a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise: “Görev yaptığınız süre içerisinde biz gazetecilerin işlerini kolaylaştırdınız. Meslektaşlarımıza yapmış olduğunuz katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz. Avcılar Kaymakamlığı görevinizde de tıpkı Çorlu`da olduğu gibi başarılı olmanızı temenni ediyoruz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04