İŞÇİLERİN GÖZÜ SAĞLAM ELLERDE

İŞÇİLERİN GÖZÜ SAĞLAM ELLERDE

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bulunan ve hizmet veren Avrupa Göz ile Teksif Sendikası Çorlu Şubesi arasında sendika üyelerine indirim olanağı sağlayan anlaşmalı Sağlık Kuruluş sözleşmesi imzalandı.

 

Yapılan anlaşmaya göre özel Avrupa Göz’e giden sendika üyesi işçiler ve aileleri, Avrupa Gözde muayene ve diğer tüm işlemlerden, indirimli olarak yararlanacak. Teksif Sendikası Çorlu Şubesi ile Avrupa Göz arasında sendika üyeleri ve ailelerinin Avrupa Göz’ ün hizmetlerinden indirimli faydalanması için anlaşma yapıldı.

 

Teksif Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan ile Avrupa Göz Şube Müdürü Yunus Bülent Yazıcı anlaşma gereği sözleşmeyi Teksif Sendikası Çorlu Şubesinde yapılan görüşmede imzaladı. Teksif Çorlu Şubesi üyeleri ve ailelerine yönelik Avrupa Göz Şubesi ile sözleşme imzalandığını kaydeden Avrupa Göz Şube Müdürü Yunus Bülent Yazıcı Teksif Sendikası işçisi ve aileleri hem Çorlu’ da hem Tekirdağ’ da bizleri tercih ettiklerinde bu indirimden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklar. Çorlu’ nun büyük sendikalarından olan Teksif Sendikası ile böyle bir anlaşma yapmış olmaktan çok mutluyuz dedi. Yapılan sözleşme kapsamında sendikaya kayıtlı üyelerinin ve ailelerinin Avrupa Göz Şubesinde sağlık hizmetlerinde faydalanacaklarını kaydeden Teksif Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan Avrupa Göz Şube Müdürü Yunus Bülent Yazıcı Yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sendikada Çorlu Şubesi olarak binlerce üyemiz yararlanacaktır. Bugün hayatımızda en önemli konulardan biri sağlık konusunda adım attık. Bu anlaşmanın üyelerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04