ÇORLU İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

ÇORLU İÇİN EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE


30 Mart yerel seçimlerinde Dördüncü kez CHP den Çorlu Belediye başkanı adayı gösterilen Ünal Baysan seçim bürosunun açılışında isim vermeden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Ak Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi’yi Çorlu üzerine kurulan Komploya sessiz kalmakla eleştirdi. Baysan; “Çorlu benim her şeyim “ diyenler, Çorlu’nun bölünüp parçalanmasına neden göz yumdular onu açıklasın” dedi.

 

Miting gibi seçim bürosu açılışı!

 

Dördüncü kez CHP Çorlu Belediye Başkan adayı gösterilen Ünal Baysan adeta miting gibi seçim ofisi açtı. Belediye önünde toplanan kalabalık partili gurubu ile davul zurna eşliğinde PTT binası yanındaki seçim bürosuna gelen Ünal Baysan’ı burada yaklaşık 1500 kişi büyük bir sevgi gösterisi ile karşıladı. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, İl Başkanı Recep Palabıyık, Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, Ergene İlçe Başkanı Erdinç irel, çevre İlçelerin belediye başkan adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı açılışta izdiham yaşandı. Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum ve İl Başkanı Recep Palabıyık’ın konuşmasından sonra söz alan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yerel seçimlerde Ünal Baysan ve bütün CHP li adaylar için vatandaşlardan destek istedi.

 

Tarihi bir farkla yine kazanacağız!

 

Partililerin sevgi sloganı ve alkışları ile konuşmasına başlayan Ünal Baysan; “Sevgili Çorlu’lu hemşerilerim, sevgili dostlarım. Hepinize salam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu gün bir kişinin Çorlu gibi büyük bir yerde Dördüncü kez aday olması ve büyük bir tarihi farkla kazanacak olması sadece Ünal Baysan’ın şahsında olan bir başarı değildir. Bu başarı Çorlu halkımızındır. Bu başarı Türkiye’nin 81 İlinden gelerek Atasının, Babasının mezarını terk ederek Çorlu’ya gelen bu halkımızın başarısıdır. Sevgi ve saygı ile Çorlu’yu büyüten bu halkımıza selam olsun” dedi.

 

CHP li bir belediyenin neler yapabileceğini gösterdik!

 

Reklam yapmanın en iyi yolunun vatandaşların memnuniyetinden geçtiğini ifade eden Ünal Baysan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bizler halkımızın da desteği ile CHP li bir Belediyenin neleri yapabileceğini dosta, düşmana gösterdik. Her yaptığımız işin reklamını yapmak gibi bir sıkıntımız yok. Türkiye’de benzerine çok az rastlayacağınız Cumhuriyet parkına giden binlerce vatandaşımız, Bülent Ecevit Bulvarından her gün araçları ile geçen yüzlerce insanımız, evinde yemek pişiremeyecek durumda olup her gün aş evimizden faydalanan ve dualarını aldığımız bir çok vatandaşımız çok daha iyi reklam yapmakta, çalışmalarımızı tanıtmaktadırlar. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi

 

Yeni sloganımızı sizlerle yaptık!

 

Bundan Beş yıl önce 2009 yerel seçimlerine “Birlikte yönetmeye hazır mısınız, herkesin başkanı” sloganı ile yola çıkan Ünal Baysan yeni sloganı olan “El ele gönül gönüle” sloganının, belediye çalışmalarında yediden yetmişe mahalle sakinlerinin birlikte katıldığını ifade ederek; “Bu yeni sloganımız birlikteliği sonucunda ortaya çıkmıştır. Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarda taş taşıyan 85 yaşındaki Dede den, 5 yaşındaki çocuğa kadar, yaşlı Nine den, gencine kadar el ele vererek çalışmışlardır. Bu yeni sloganımızda bu şekilde meydana gelmiştir. Yiğidi öldürün ama hakkın yemeyin derler. Biz halkımızla beraber On binlerce insanımızla Cumhuriyet parkımızı açarken şarkılarda ıslanmadık. Gerçek yağmurun altında birlikte ıslandık. Hiçbir vatandaşımızı iyi günün de kötü günün de yalnız bırakmadık. Cenazesine omuz verdik. Düğününde yanında olduk. Bütün insanlarımıza eşit davrandık. Hizmeti her yere eşit görürdük. Camii yede, Cem evine de yardım ettik. Diyorlar ki neden bunların reklamını yapmadın. Sağ elin verdiğini Sol el görmemelidir inancına hep saygı duyduk. Her yaptığımızı billboardlara reklam olarak asmaya gerek yok. Türkiye’nin neresinde Cumhuriyet Parkı gibi bir park var sorun, soruşturun. Şimdi seçime gidiyoruz. Bütün adaylara başarılar diliyorum. Allah hangimize nasip ederse o olsun. Bu seçimler çok önemlidir. İnsanların dini inançlarını sömürerek alınan oyların nerelere gittiği, o oylarla başa gelenlerin neler yaptıkları ortada. Ülkede her kes birbirine bağırıyor, kızıyor, Meclis de kavgalar eksik olmuyor. Biz Çorlu’da bunları bırakalım. Sizden CHP li bir belediye başkanı olarak oy istiyorum. Ama aynı zamanda, bu düzene karşıda oy kullanmanızı istiyorum. Vereceğiniz her oy hükümete karşı gösterilmiş bir Sarı kart olacaktır. 30 Mart da vatandaşlarımızın bu Sarı kartını göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

Çorlu benim her şeyim demekle olmuyor!

 

Konuşmasının son bölümünde isim vermeden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili ve Ak Parti Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi ve hükümeti eleştiren Ünal Baysan; “Bir zamanlar yanı başımızda bulunan Değirmenköy ve Gümüşyaka Çorlu ya bağlı idi. Burada Çorlu’yu nasıl alırız hesapları yapılmaktadır. En son Ergene İlçesi kuruldu. Sağlık Mahallesi, Yeşiltepe ve En büyük sanayi bölgelerini bünyesinde barındıran Velimeşe ve Yulaflı, Ergene’ye bağlandı. Burada Çorlu’ya büyük bir komplo kurulmuştur. Çorlu’ya büyük bir haksızlık yapılmıştır. “Çorlu benim her şeyim” diyenlerin bu komployu gerekli yerlerde halka açıklamasını bekliyorum. Seçimlerde Çorlu halkı bunu en iyi şekilde gözden geçirerek kararını verecektir. Bu seçimi tarihi bir farkla kazanacağımıza kesinlikle inanıyorum. Bu seçimler CHP nin halkın iktidarının yürüyüşü olacaktır. Biz buradan Çoban ateşini yakıyoruz. Halkın iktidarının, CHP nin iktidar yürüyüşünü başlatıyoruz. Burada Emniyet güçlerimize de seçim süresi boyunca verdikleri çabadan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Halkımızdan da verdiğimiz gürültü rahatsızlığı için şimdiden özür diliyorum. Biz burada sadece sanfdıkta yarışacağız. Çorlu’da bulunan bütün Ak Partili, MHP li ve DSP li vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Oylarını verirken Türkiye’nin dünü ve bu gününü çok iyi görerek CHP ye oy vermelerini istiyorum. Bizlere verdiğiniz destekden dolayı teşekkür ediyorum Allah utandırmasın” dedi.

 

Seçim bürosu açılışından sonra kalabalık partili gurubu seçim bürosu içinde Ünal Baysan’ı tebrik ederek bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ünal Baysan’ın gördüğü bu ilgi karşısında moralinin bir hayli yüksek olduğu dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 















Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04