SİYASETİN SÜNNET ÇOCUKLARI

SİYASETİN SÜNNET ÇOCUKLARI

SİYASETİN SÜNNET ÇOCUKLARI

22.05.2010

Önümüz yaz. Sünnet sezonu yakında başlar. Sünnet çocukları alınır her yere gezdirilir. Şekerler, çikolatalar, derken nasıl sevinirler o çocuklar.Hepiniz bilirsiniz. Birde sünnet çağını geçmiş, ama her yerde sünnet çocukları gibi gezen, nereye, ne amaçla gittiğini kendisinin de bilmediği sözüm ona siyasetçiler vardır.

SİYASETİN SÜNNET ÇOCUKLARI
Önümüz yaz. Sünnet sezonu yakında başlar. Sünnet çocukları alınır her yere gezdirilir. Şekerler, çikolatalar, derken nasıl sevinirler o çocuklar.Hepiniz bilirsiniz. Birde sünnet çağını geçmiş, ama her yerde sünnet çocukları gibi gezen, nereye, ne amaçla gittiğini kendisinin de bilmediği sözüm ona siyasetçiler vardır. Gerçekten sünnet çocuklarından farkları şudur. Bunlara gittikleri yerde şeker, çikolata vermeseler de olur. Etrafındaki yalaka ve menfaat çeteleri bunlara zaten şeker, çikolata vermelerine gerek yok. Sünnet çocuğunu bir yere götürürseniz ona ne kadar da yalakalık yapsanız pekte umurunda olmaz. Çocuk işte adı üstünde. Sünnet çağını geçmiş sözüm ona siyasetçi bozuntuları var ki, işte onlar en tehlikeli ve iğrenç olanlarıdır. Bir şekilde parayı bulmuştur.Başlarında en az bir sahipleri vardır. Onlar ne derse onu yaparlar.Paralarının kaynağı nasıl ve nerden bulduğu belli değildir. Aslına bakarsanız, araştırırsanız ortadadır. Ben öğle siyasetçiyim deyip geçinen, bozuntular biliyorum ki, defterlerini karıştırsam o tomarlarla harcadıkları paraların kaynaklarının nasıl bir kirli ilişkiler zinciri içerisinde kazanıldığını anlatsam, kalınca bir kitap olur.Zamanı geldiğinde onların tüm kirli defterlerini ortaya koyacağım. Az bir utanmaları, sıkılmaları varsa, sanmıyorum. Değil sünnet çocukları gibi her yere gezip şirinlik yapmak, insan içine bile çıkamayacaklar. Camdan kafalarını uzatmaya bile yüzleri olmayacak. Bu tip adamlar halk, millet, vatan, inanç, insan sevgisi, kavramının ne olduğunu bilmezler. Konuştukları zaman da kimseye söz düşürmezler. Sünnet çocukları gibi her yere, ne sıfatla gittiklerini bile bilmeden gider otururlar ve orada medya maymunu olmak adına her türlü şirinliği yaparlar. İşte bu tip adamlar bizi yönetmeye kalkıyor. Bu milletin çoğu da bunların arkasından gidiyor. Sonuç şu ortaya çıkıyor. Böyle Millete Böyle Devlet de çok bile.
Yüreğinizle sevebilmek!
Yukarıda anlayıp çözebilmek adına küçük de olsa kirli ve iğrenç siyaset oyunlarını, onun getirdiği kirli pazarlıkların sonuçlarını yazdım. İşin birde diğer yönünden bakarsanız, yani “Gerçekten yüreğinizle sevebilmeyi, sevilebilmeyi” İşte o anda her şeyi çözmüş olursunuz. Yola çıktığınız insanlar sizi gerçekten yüreğiyle içten bir şekilde seviyorsa asla onu bırakmayın. Her ne olursa olsun yanınızda olabilmesi için gayret gösterin. Bir gün düşerseniz, yada başınıza bir şey gelirse, yanınızda olabilecek tek kişi varsa o da sizi yüreğiyle içten sevebilen bir dostunuz, arkadaşınız, sevdiğiniz birisi olabilir. Bir sıkıntınız mı var? Siz daha konuşmadan o hisseder. İçinde bulunduğunuz şartlar ve ortamları sizi bir felakete mi götürüyor? O bunu hisseder ve önceden söyler. Söylemekle kalmaz önüne geçer. Sizi o içine düşeceğiniz dipsiz kuyudan çeker alır. Bir çoğu nasıl kullanabilirim, nasıl menfaatim doğrultusunda hareket etmesini sağlarım diye düşünürken, sizi yüreğiyle karşılıksız seven varsa çıkar bunlara da engel olur. Size kendine düşünemediğini, yapamadığını yapmak için çırpınır. Bir çok geceyi uykusuz sabah eder. Sizi düşünmekten, sevmekten, sadece ve sadece yüreğiyle sevdiğinden uyku girmez gözüne. Acıkmıştır, hep bir şeyler yemek ister. Ama boğazından geçmez. Düğümlenir lokmaları boğazında. Konuşamaz belki, Ama hisseder görür her şeyi. Kendisine geleceğini görse bir tehlikenin aldırmaz, umursamaz. Derki yüreğimle sevdiğim insan benden önce gelir. Düşünemez kendisini fazla. Sadece susar, bazen gözleri konuşur. Anlayana her şeyi anlatır o bakışlar. O kalp atışları. Gerçek ve yürekten, karşılıksız sevgiyi anlatır anlayabilene. Nerde olursanız olun. Ne iş yaparsanız yapın. Size yüreğiyle içinden gelen sevgiyle bakan biri olursa asla sırtınız yere gelmez. Büyük sünnet çocuklarının buradan çıkaracakları çok anlamlar var. Adam olup anlayana diyeceğim, ama bunlar asla adam olamazlar.
Kirli ilişkiler zinciri!
Geçtiğimiz sayıda ki bir haberimden sonra rüyamda bile görsem inanamayacağım kirli ve bir o kadarda tehlikeli ilişkiler zincirinin olduğunu öğrendim. Gelen gizli ihbar telefonları ve anlatılanlar karşısında kanım dondu. Yayınlayınca sizin de mutlaka kanınız donacaktır. Tabi ki içinde zerre kadar da olsa insan sevgisi olanlar için geçerli. Vatanlarını menfaati için satan şerefsizlerle mücadele etmekten kaçanlar, susanlar, onlardan daha tehlikeli ve aşşağlıktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04