AK PARTİ DE OPERASYON ŞOKU

AK PARTİ DE OPERASYON ŞOKU

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığında 22 kişilik asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinin son dakika istifası sok etkisi yaparken, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak büyük tepki göstererek; “Bu bir ayak oyunudur. Bu operasyonu yapanlar Ak Partiye büyük zarar verecek. Bu kirli ayak oyununu organize edenleri biliyorum. Hastane odalarından siyaset yapılmaz. İstifa edenler zaten partideki çürük elmalardı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden kısa bir süre önce göreve gelen Ak Parti Çorlu İlçe Teşkilatı sok istifalarla sarsıldı. Yedek ve asil yönetim listesinde görev alan 22 kişi İlçe Başkanlığı binasında yaptıkları basın toplantısı ile partiden istifa ettiklerini açıkladılar. Şehir dışında bulunan ve telefonla kendisine ulaştığımız İlçe Başkanı İsmet Albayrak istifalardan haberinin olmadığını belirterek şok edici açıklamalarda bulundu.

Bu bir ayak oyunudur!

Çorlu İlçe Teşkilatında yaşanan istifalara büyük tepki gösteren Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak telefonla yaptığımız görüşmede sert sözler kullanarak; “Bu istifalar bir ayak oyunudur. İstifa eden bu arkadaşlarımızın hiçbir cesareti yok muş, onun anladım. Gelip benim yüzüme söyleyemediler. Şehir dışına çıkmamı fırsat bilerek istifa açıklamalarını yaptılar. Bu kirli ayak oyunlarını organize edenleri biliyorum” dedi.

Hastane odasından siyaset yapılmaz!

Sert açıklamalarına devam eden Başkan İsmet Albayrak, “Hastane odalarından siyaset yapılmaz” diyerek isim vermeden Çorlu Devlet Hastanesi yöneticilerinden Dr. Cengiz Kalkan’ı kast ederek; “Partimize büyük zarar verecek olan bu ayak oyunlarını organize edenleri çok iyi biliyorum. Hastane odalarından siyaset yapılmaz. İstifa edenler zaten partimiz içerisindeki çürük elmalardı. Bunlar da temizlenmiş oldu. İlçe Başkanı olarak atandığımızda Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çok kısa bir zaman vardı. Bu arkadaşlar seçimlerde bizimle birlikte hareket edeceklerini ve tüm imkanları ile çalışacaklarını ifade etmişlerdi. Fakat seçimlerde çalışmadıkları gibi, sandıklardaki görevlerinin başına dahi gitmediler. Yeri geldiğinde bu isimlerin hepsini açıklayacağım” diyen Albayrak Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi’nin “yaşanan bu olumsuz sürece müdahil olduklarını düşünmüyorum” açıklamasını da yaptı.

Bu operasyonu organize edenler Cemaat ile kol kola geziyor!

Açıklamasının son bölümünde şok edici ifadeler kullanan Başkan İsmet Albayrak; “Sayın Cumhurbaşkanımız Başbakanlığı döneminde bizzat vatandaşlara seslenerek “Çocuklarınızı cemaatin okullarından alın” dediğini hepimiz hatırlıyoruz. Fakat bu çağrıyı dinlemeyip bildiğini okuyan kişiler partimize ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller mi. Bu operasyonu organize edenlerin bir çoğunun çocukları hala Cemaatin dershanelerine devam ederlerken, verdikleri sözleri unuttular. Kendileri her zaman lafa gelince konuşuyorlardı. “Biz Başbakanımız için ölürüz, ona canımız feda diye” Bunları konuşanlara bakıyorsunuz çocuklarını hala cemaatin dershanelerine gönderiyorlar. Bu büyük bir çelişki değilimdir. Bu istifa hareketi Eski İlçe Başkanı ve Hastane odasında organize edilen bir operasyondur” dedi.

AK PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU’NDAN İSTİFA EDENLERİN LİSTESİ

1-Hakan Usta (Seçim İşleri Başkanı/Asil Yönetim)

2-Serhat Varlı (Yedek Yönetim)

3-Mesut Erdoğan (Asil Yönetim)

4-Mehmet Özçelik (Asil Yönetim)

5-Davut Duran (Asil Yönetim)

6-Şükrü Cingöz (Yedek Yönetim)

7-Zafer Kırmızıgül (Yedek Yönetim)

8-Sultan Eravcı (Yedek Yönetim)

9-İsmail Yıldırım (Yedek Yönetim)

10-Savaş Alkan (Yedek Yönetim)

11-Zafer Akyazı (Yedek Yönetim)

12-Vahap Yıldız (Yedek Yönetim)

13-Yalçın Bektaş (Yedek Yönetim)

14-Hatice Kalkan (Yedek Yönetim)

15-Filiz Dönmez (Yedek Yönetim)

16-Mithat Saydam (Yedek Yönetim)

17-Selma Altunpul (Yedek Yönetim)

18-Sefer Karataş (Asil Yönetim)

19-Şule Gülten (Asil Yönetim)

20-Nesibe Özdemir (Yedek Yönetim)

21-Mümin Kelle (Asil Yönetim)

22-Ahmet Barut (Yedek Yönetim)

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04