KADİR ALBAYRAK’DAN VATANDAŞA GÜZEL BİR HEDİYE

KADİR ALBAYRAK’DAN VATANDAŞA GÜZEL BİR HEDİYE

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, zor şartlarda yaşamını sürdüren iki vatandaşa güzel bir hediye verdi. Sosyal Belediyecilik kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yazır ve Generli mahallelerinde yaşayan 2 vatandaşa ev tipi konteyner verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşılarımıza umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından tespit edilen ve zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışan 2 vatandaşa, Proje Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan, 30 metrekare büyüklüğünde, salon, banyo ve yatak odası bölümleri bulunan ev tipi konteyner verildi. Maddi imkansızlıkların yanı sıra ağır kış şartlarından dolayı da zor günler geçiren vatandaşlar, huzurlu ve güvenli bir ortamda barınma imkânına kavuştu. Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yazır ve Generli mahallelerinde inşa edilen ev tipi konteynerlarla birlikte vatandaşlara 2 adet çekyat, 1 adet şofben ve elektrikli soba da verildi.

Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Edeceğiz!

Konteyner evlerin anahtarlarını vatandaşlara bizzat kendisi teslim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısında yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızca zor koşullarda hayatlarını sürdüğü tespit edilen 2 vatandaşımıza konteyner ev verdik. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Cumhuriyet, kimsesizlerin kimsesidir’ şeklinde meşhur bir sözü var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak, görev süremizin başından bu yana olduğu gibi bundan sonra da kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuz bu hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konteyner tipi evlere kavuşan vatandaşlar da Başkan Kadir Albayrak’a teşekkür ettiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04