KAYMAKAM SARILI DEVLETİN GERÇEK YÜZÜNÜ VATANDAŞA GÖSTERDİ

KAYMAKAM SARILI DEVLETİN GERÇEK YÜZÜNÜ VATANDAŞA GÖSTERDİ

Göreve geldiği günden bu güne kadar Çorlu’da halkın büyük takdirini kazanan Kaymakam Cafer Sarılı, halkın görmek istediği devletin sıcak ve şefkatli yüzünü bir kez daha göstererek büyük takdir topladı. Eninde yaklaşıky olarak üç aydır hasta yatan ve dışarı çıkamayan, 66 yaşındaki Erol Ayyklar isimli vatandaşı ziyaret ederek moral verdi. Kaymakam Cafer Sarılı’yı hiç beklemediği anda karşısında gören Ayyklar, çok büyük bir mutluluk yaşadı. Vatandaşın görmek istediği gerçek devletin yüzünü bir kez daha halka yansıtan Kaymakam Sarılı büyük takdir topladı.

Kaymakam Cafer Sarılı sabah saatlerinde, Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde bulunan ve vatandaşlara ücretsiz birçok kursun verildiği merkezde kurs gören bayanların çocukları için yapılan kreşte karne törenine katıldı. Burada kurs gören 65 yaşındaki Semra Ayyklar ve kursiyerler tarafından büyük bir sevgi gösterisi ile karşılanan Kaymakam Cafer Sarılı, SODAM’da kurs gören Semra Ayyklar’ın, eşinin yaklaşık üç aydır rahatsız olduğunu ve evden çıkamadığını, bu yüzden de son derece moralinin bozuk olduğunu bildirmesi üzerine, kreşte eğitim gören kursiyerlerin çocukları için düzenlenen karne töreninden hemen sonra, Semra Ayyklar’ı da yanına alan Kaymakam Sarılı, Kemalettin Mahallesi, Yel Değirmeni Sokak’ta bulunan evlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Cafer Sarılı’yı hiç beklemeyen Erol Ayyklar, şaşkınlığını gizleyemedi. Son derece büyük bir sevinç yaşayan Ayyklar, ziyaretten son derece memnun kaldığını açıklayarak, Kaymakam Sarılı’ya teşekkür etti. Kaymakam Sarılı, Erol ve Semra Ayyklar çiftinin sorunları ile ilgilenmeleri için yetkililere talimat verdi. Hastalık nedeniyle uzun zamandır dışarı çıkamayan Erol Ayyklar için doktor ve gerekli tüm desteğin verilmesi için talimat veren Kaymakam Sarılı, “Hasta ve muhtaç durumda olan tüm vatandaşlarımıza devletimizin sıcak yüzünü göstermek, onlara yardım etmek bizim görevimizdir” dedi.

Erol Ayyklar: “Sayın Kaymakamımızla Devletin Sıcak Yüzünü Bir Kez Daha Gördüm!”

Kaymakam Cafer Sarılı’nın sürpriz ziyareti karşısında bir hayli duygulanan Erol Ayyklar, yaptığı açıklamada; “Allah kaymakamımızdan razı olsun. Kendisi bir kez daha devletimizin sıcak ve şefkatli yüzünü bizlere göstermiştir. Kendisini hiç beklemiyordum. Büyük bir sürpriz oldu. Bu ziyaret benim için de çok büyük bir moral kaynağı oldu. Sayın Kaymakamımıza bir kez daha teşekkür ederim” dedi. Kaymakam Sarılı da aileye gereken desteklerin verilmesi ve yapılması gerekenler konusunda talimat vererek, Ayyklar ailesinin evinden ayrıldı. Ziyarete SODAM yetkilileri de eşlik ettiler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım



Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04