GELDİ BATIRDI DEFOLUP GİTTİ

GELDİ BATIRDI DEFOLUP GİTTİ

 

 

Şerefli Devletin Namuslu Savcılarına açık bir ihbar. Ergene nin kurcu Belediye Başkanı, Tacizleri ve Seks kasetleri ile gündemden düşmeyen Rasim Yüksel, Ergene Belediyesine geldi. Batırdı ve gitti. Ergene de satmadığı yer bırakmayan Rasim Yüksel için, halk bu paraları nereye nasıl harcadığına dair hesap soracak namusu şerefi olan Devlet ve onun Savcılarını arıyor. 10 Yılda satılan arsaların değerinin eski para ile ÜÇ KATRİLYON 500 TRİLYON olması. Şu an Ergene yi tamamen yıkıp yeniden yapsanız bu kadar maliyet çıkartmaz.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak Rasim Yüksel döneminin kirli defterleri olan borçları ve yıllarca sır gibi saklanan bu güne kadar da Devletin hesap sormakta aciz kaldığı arazilerin satışından elde edilen para miktarını açıkladı. Bundan sonraki aşamada, Ergene Belediye Başkanı  Müge Yıldız Topak ve ekibinin bir yılların birikimi yolsuzluk ve israf dosyalarının Savcılığa verilip verilmeyeceği merak ediliyor.

RASİM YÜKSEL’İ KORUYAN AKP LİLER ARTIK KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN

Bunca pisliği yolsuzluğu şaibeyi araştırıp suç duyurusunda bulunması için halk Başkan Müge Yıldız Topak ve ekibinden girişim beklerken, bunca yıl Rasim Yüksel in kirli işlerini örtbas ettiren AKP lilerin de artık elini ayağını çekmelerinin gerektiğini bu ülkenin Şerefli Namuslu Savcılarına baskı yapmayı bırakıp işlerini en iyi şeklide yapmalarını sağlamalarını bekliyoruz.

T.C. ERGENE BELEDİYE BAŞKANI MÜGE YILDIZ TOPAK’TAN BORÇ DURUMU İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, yaptığı yazılı açıklamada 10 yıllık kirli defterleri ortaya saçarken, çok dikkat çekici harcamaların olduğunu 1.31 Mart 2024 tarihinde Bir aylık dönemdeki çok aşırı fahiş harcamalara da dikkat çekti. Başkan Müge Yıldız Topak açıklamasında; “05.04.2024 tarihinde mazbatamızı aldıktan sonra ilk işimiz, tarafımıza devir teslim esnasında beyan edilen borç bilgileri ve geçmiş dönem işlemleri ile ilgili ne durumda olduğumuzu görmek için, birimlerimizde araştırmalar yapmak ve varılacak sonuçlara istinaden çalışmalarımızı hızlandırmak olmuştur. Çıkan sonuçlar aşağıda Ergene Halkımızın takdirine sunulmuştur.

2024 YILI İLK ÜÇ AYINDA ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞI SATINALMA VE HARCAMALAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR;

OCAK 2024 DÖNEMİNDE 25.000.000,00 TL (YİRMİ BEŞ MİLYON– ESKİ PARA İLE YİRMİ BEŞ TRİLYON)

ŞUBAT 2024 DÖNEMİNDE 42.000.000,00 (KIRK İKİ MİLYON– ESKİ PARA İLE KIRK İKİ TRİLYON)

MART 2024 DÖNEMİNDE 136.000.000,00 TL’ DİR (YÜZ OTUZ ALTI MİLYON – ESKİ PARA İLE YÜZ OTUZ ALTI TRİLYON)

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesindeki Şubat ve Mart Dönemlerinde seçim çalışmalarına yapılan harcamalar 178.000.000,00 TürkLirası (Yüz Yetmiş Sekiz Milyon Türk Lirası – Eski para ile Yüz Yetmiş Sekiz Trilyon)’ dır.EskiBelediye Başkanı seçim kampanyasında 178.000.000,00 Türk Lirası harcamış ve ödemelerini 10 yıldır sattığı 3.500.000,000,00 TL(Üç Milyar Beş Yüz Milyon Türk Lirası –Eski Para ile Üç Katrilyon Beş Yüz Trilyon) değerindeki 1.080.000 Metre Kare Arsa, Tarla, Dükkândanaldığı ödemelerle yapmak yerine, ödemesi için yeni Belediye Başkanına borç olarak bırakmıştır.

İbadethanelere yapılan yardımların, derneklere verilen konteynerlerin, seçim döneminde dağıtılan çikolata ve çiçeklerin, verilen yemeklerin, açılan parkların, kullanılan akaryakıtın ödemelerini yapmamış ve kaybetmesi durumunda batık bir Belediye bırakmayı planlamıştır. Şahsım ve ekibim için önemli olan ERGENEMİZE vereceğimiz hizmetlerdir. Hiçbirbahane gözetmeksizin halkımızla el ele verip tüm sorunların üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Seçim vaatlerimizle ilgili planlamalarımız da dahil olmak üzere ERGENEMİZE yapacağımız hizmetlerimiz hızlı bir şekilde devam edecektir.

Yapılan plansızca harcamaların ve israfın Ergene Halkının sırtına nasıl yüklendiğine aylık akaryakıt tüketimlerinden örnek verebiliriz. Mart ayında,çalışmaların en aktif olduğu mayıs ayından 22 ton daha fazla akaryakıt kullanılmıştır. Şahsi yapılması gereken seçim harcamaları belediye bütçesi kullanılarak yapılmış olup Ergene Halkının sırtına giderayak borç bırakılmıştır.

OCAK 2024 DÖNEMİNDE             42 TON AKARYAKIT KULLANILMIŞTIR

ŞUBAT 2024 DÖNEMİNDE           48 TONAKARYAKIT KULLANILMIŞTIR SEÇİM KAMPANYA DÖNEMİ

MART 2024 DÖNEMİNDE 54 TON AKARYAKIT KULLANILMIŞTIR SEÇİM KAMPANYA DÖNEMİ

NİSAN 2024 DÖNEMİNDE            35 TON AKARYAAKIT KULLANILMIŞTIR PARK BAHÇELERİN EN YOĞUN OLDUĞUDÖNEM

MAYIS 2024 DÖNEMİNDE           32 TON AKARYAKIT KULLANILMIŞTIR PARK BAHÇELERİN EN YOĞUN OLDUĞUDÖNEM

Ayrıca yapılan diğer toplu harcamalar da mercek altına alınmış olup, şaibeli alımlar var ise firma bazında ifşa edilerek kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Borca neden olan faturaların inceleme işlemi yapılmadan veya ürünün teslim alındığı fiziki olarak netleşmeden ödeme yapılması Ergene Halkına ihanettir” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04