SANDIKLARI TEKİRDAĞ’DA PATLATACAĞIZ!

SANDIKLARI TEKİRDAĞ’DA PATLATACAĞIZ!

 

Ramazan Bayramının ilk gününde CHP Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılım yoğun oldu.

Ramazan Bayramı sebebi ile CHP Çorlu İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Nurten Yontar, Mustafa Ülkem Uruk, İsmail Doğaroğlu, Sema Kırkoyun Kinet, İsmail Çelebi, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. İlk olarak söz alan CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, tüm partililerin Ramazan Bayramını kutladı. Daha sonra konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, “Sahada geziyoruz, inşallah her şey çok güzel olacak. Vatandaşlarla pazar yerinde görüştüğümüzde ‘Kurtarın bizi!’ diye çığlık atanlar oluyor. Domatesin, soğanların fiyatları can yakıyordu. Her şey güzel olacak diyorum, Martın sonu bahar diyorum!” dedi.

TÜRKİYE’YE BAHAR GELECEK!

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ise yaptığı konuşmada “14 Mayıs’ta önemli bir demokrasi savaşımız var. O gün sizlerden topyekün görev bekliyorum. Sandıklara son dakikaya kadar sahip çıkacağız. Ben ümit ediyorum 14 Mayıs akşamı davulları çaldıracağız. Bahar gelecek bu ülkeye, özgürlük gelecek, demokrasi gelecek diyorum. Bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da CHP’ye. Sandıkları Tekirdağ’da patlatacağız. İnşallah 14 Mayıs akşamı bu tablo bu gülen yüzler gülecek, Türkiye’ye bahar gelecek.” diye konuştu.

ASIL BAYRAMI 15 MAYIS SABAHI KUTLAYACAĞIZ!

CHP Tekirdağ 5. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk ise yaptığı konuşmada “Asıl bayramımız 15 Mayıs sabahı olacak. Üstümüze düşen bir sorumluluk var. Kararlılıkla, azmimizle, gençliğimizle, kadınlarımızla sıkı bir mücadeleyi büyük bir maratonun son 100 metresini koşup 13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya göndereceğiz. Mecliste de büyük çoğunluğu sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

HALK DEĞİŞİM İSTİYOR!

Düzenlenen programda konuşan Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise “Ramazan ayı boyunca her mahalleden hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin çok büyük çoğunluğu değişimi talep ediyor. Bu ayrıştırıcı dilden, milleti birbirinden uzaklaştıran tavırdan herkes görülmüş durumda. Nezaket istiyorlar, saygı istiyorlar, her şeyden önce de kuvvetli bir değişim istiyorlar. Bu değişimin yolu elbette Genel Merkezimizin mücadelesi dışında bu şehirde hemşerilerimize komşuluk eden, dostluk eden, ahbaplık eden her bir arkadaşımızdan geçiyor. Ben değişime inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

BİZİ HİÇ KİMSE LEKELEMEYE, KARALAMAYA KALKIŞMASIN

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise yaptığı konuşmada “Bu ülkenin, bu devletin 418 milyar dolarını yandaşlarına peşkeş çektirdiler. Onlar da bu paraları aldı, yurtdışına götürdü. Bugün pazara gittim! Domatesin yarım kilosu 12,5 lira, büyük boy bir soğan 11 lira olmuş. Soğanın kilosu 30 lira olmuş, kıymanın kilosu 350 lira olmuş. Neymiş; Millet İttifakı terörle teröristle iş birliği yapıyormuş. Adama sorarlar! Millet İttifakı mı Oslo’da teröristle devletin memurunu aynı masaya oturtan? Millet İttifakı mı devletin resmi televizyonu TRT’de Öcalan’ın kardeşinin açıklamalarını okutturan? Millet İttifakını hiç kimsenin terör üzerinden karalayamaz. Hele hele Cumhuriyet Halk Partisi’ni terörle aynı yerde göstermek açıkçası iftiranın daniskasıdır, alçaklıktır. Cumhuriyet Halk Partisi Kuvayı Milliye’den, bu ülkenin birliğinden beraberliğinden yana olan ülkenin en onurlu savaşlarından biri olan İstiklal Savaşı’na önderlik etmiş, bu ülkede ezan sesi semalardan gökyüzünden eksilmesin, bayrağımız semalarda dalgalanmaya devam etsin diye canını vermiş olan bir partinin mensuplarının kurmuş olduğu Türkiye’nin en eski partisidir. Dolayısıyla bizi hiç kimse lekelemeye, karalamaya kalkışmasın. Rezaletten kurtulmaya 23 gün kaldı. 23 gün boyunca durmadan çalışacağız. 23 günün sonunda 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu kez 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Ne dedik! Önümüzdeki bayramda emekliye 15 bin lira ikramiye vereceğiz. O ikramiyeyi verebilmemiz için mecliste çoğunluğa ihtiyacımız var.” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00