500 ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE YARDIMI

500 ÖĞRENCİYE ÇANTA VE KIRTASİYE YARDIMI

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel okul öncesinde, 500 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulunduklarını açıkladı. Başkan Yüksel daha önce de “Dişi de ağrıyan, başı da ağrıyan bize gelsin” sözleriyle gündem olmuştu. Ergene Belediyesi ilçede bu yıl ilk kez okula başlayan tüm çocuklara bir sürpriz yaparak çanta ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

 

Ergene Belediyesi’nin bir ritüel haline getirdiği ancak sadece bölgemizi ve ülkemizi değil tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisi nedeniyle uzaktan eğitime geçilmesi sonucu ara verilen çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımların yeniden başladı.

 

2022 – 2023 eğitim öğretim döneminin başlaması ile beraber ailelerin yükünü azaltmak için ilçedeki tüm okullarda birinci sınıfa başlayan çocuklara okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımı gerçekleştiren Ergene Belediyesi ekiplerinin Ulaş İlkokulu’ndaki programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de başkan yardımcıları, Ayça Albayraktar, Mehmet Cebeci ve Yüksel Baydarlı ile katıldı.

 

Ergene Belediyesi’nin sadece yol, kanal ve altyapı yapan bir belediye olmadığını rutin belediyecilik faaliyetleri dışında sosyal belediyecilik faaliyetlerine de son derece önem verdiğini kaydeden Başkan Yüksel, “İlçemizdeki kamu kurumlarının, dini tesis alanlarının, camilerin, eğitim kurumlarının ve okulların her ihtiyacında yanlarında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu kez de Ergene genelinde okula yeni başlayan tüm öğrencilerimize okul çantası ile kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Toplamda bin 500 öğrencimize çanta dağıtımı gerçekleştirilecek” dedi.

 

Başkan Yüksel, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın eğitimlerine, eğitim yuvalarına katkı sunmak için elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bu vesile ile yeni başlayan eğitim – öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00