AK PARTİDE Kİ KİRLİ ELLER DEVREYE Mİ GİRDİ

AK PARTİDE Kİ KİRLİ ELLER DEVREYE Mİ GİRDİ

Çorlu Belediyesi başta olmak üzere Tekirdağ genelinde bir çok belediye ile ilgili hiçbir eleştiri yapmayan Ak parti Tekirdağ İl başkanı Mestan Özcan neyin peşinde, ne yapmak istiyor anlamış değilim. Yaklaşık 3 yıldır Çorlu Belediyesi ile ilgili belgeli bir çok yolsuzluk haberi yapmama rağmen, İl Başkanı Mestan Özcan hala neden susamayı tercih ediyor. Aklıma deli sorular gelmiyor değil.
Özellikle son bir yıldır Çorlu Belediyesi ile ilgili bir çok yolsuzluk haberini belgeleri ile yayınladım. Çok büyük beklentiler içerisinde göreve gelen ve halkın her kesimi tarafından taktir gören, Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin’in bu sessizliği de pek hayra alamet sayılmaz. Nisan ayında biten Çorlu Belediyesi denetim komisyonu raporu neden kamuoyundan gizlendiğini gerçekten merak ediyorum. İçinde trilyonluk fahiş fiyatlarla hizmet alımı faturaları doludur. Neden Mustafa Keskin Ak parti Çorlu ilçe başkanı olarak kamuoyuna bir açıklama yapma gereği duymuyor. Neden İl başkanı Mestan Özcan konulara sessiz kalıp uzaktan izlemeyi tercih ediyor.
Mustafa Keskin Baskı Altına Alınıp Susturuluyor mu!
Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin göreve geldiği güden bu güne kadar gerçekten çok ciddi ve güzel çalışmalara imza atıyor. Ne garip ki bunları basın aracılığı ile kamuoyuna paylaşmayı bir türlü yapmadı, yada kirli eller devreye girip yapmasına izin vermedi. Geçmiş Üç, Dört yönetim ramazan ayında toplasan 500 koli Ramazan paketi dağıtamazken, Mustafa Keskin bu yıl 2000 koliden fazlasını dağıttı. Makamda oturup tabir yerindeyse Goy goy yapıp, kime nereyi peşkeş çekelim diyerek kendi yandaşları ile kapalı kapılar arkasında saatlerce oturup kirli pazarlıklara izin vermedi. Bu ve buna benzer bir çok konu sayabilirim. Fakat Mustafa Keskin İlçe Başkanı oldu olalı, bir kez basının karşısına geçmedi. Pandemi dönemi diyelim haklısınız. Gündeme dair konuları yazılı basın açıklaması yaparak kamuoyuna paylaşmak için pandemi olmasına gerek yok, yazılı basın açıklaması yaparak basınla paylaşıp gündemi değerlendirebilirdi. En garip ve dikkat çekici olanı da Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları karşısında gösterdiği tutum. Hiçbir yolsuzluk haberine tek kelimelik bir açıklaması, tepkisi neden yok diye bir çok vatandaşımız sıkça bana sormakta, bende sayın başkana ve yönetimine buradan sorayım. Gerçekten neden susuyorsunuz. Anladım yönetim içinde her devrin adamı mı dersin, ne dersen de var. Tek başına kalıyorsun, onu da anlıyorum. Ama hangi kirli el ve ya eller seni bu kadar susmaya zorluyor bir türlü anlamadım sayın başkanım. Dürüstlüğüne ve samimiyetine asla şüphem yok. Çorlu halkı sen ve yönetiminde yolsuzlukların üzerine gitmeni beklerken bu sessizliğin nedenini ben ve bir çok vatandaşımızda merak ediyor. Bu şartlar altında en çok aklıma gelen soru, kim yada kimler baskı yapıp susturuluyor olmak. Ak parti içindeki AKP zihniyeti uzantıları,, ihanet çeteleri ve akla gelebilecek satılık zihniyetin döküntüleri yüzünden maalesef yıllar yılı burada elde edilemeyen güven ortamı seni sayende yeniden tesis edilmeye başlanmışken, bir anda düğmeye basar gibi sessiz kalman beni ve çorlu da yaşayan yüz binlerce vatandaşımızı da endişeye sevk etmektedir. Dost acı söyler ama gerçeği söyler. Halkın beklentisi yıllardan sonra bu kadar büyük ve yüksek bir güven ortamı oluşmuşken bu ortamı bozmak isteyen başta Fetöcü artıklarına ve ihanet çetelerine karşı asla yalnız olmadığını bilmeni isterim sayın başkanım, değerli dostum.
Ak Pati Milletvekilleri Neden Susuyor!
Şehirde bunca yolsuzluk, kepazelik varken Ak parti Tekirdağ Milletvekilleri neden susuyor. Milletvekili Mustafa Yel’e sorduğumda “Devlet davul zurna çalarak operasyon yapmaz” deyip geçiştiriyor. Devlet mi kaldı Çorlu sayın vekil. Hangi ve kimin devletinden bahsediyorsunuz. Devlet siz ve sizin gibiler için iktidar için var. Gariban halka, hak ve hukukunu arayana yok. En basiti bu memleket de 20 yıldır gazetecilik yapan biri olarak Çorlu Cumhuriyet Baş Savcımıza bir yıldır ulaşamıyorum. Ama garip olan Fetö artığı gazeteciler istediği dakika ulaşabiliyor. Devlet kapılarını açtırmak için Çorlu’da Fetö artığımı olmamız lazım. Devlet adabının kalmadığı bir ortamda Baş savcımızın özel kalemi, önce konuyu bana anlatın diyor. Anlatmadığımız zamanda Bir yıldır Baş savcı ile görüştürmüyor. Herkes her şeyi bilmek zorunda mıdır. Ucu size değecek bir konu olsa gece yarısı baş savcı değil Adliyeyi ayağa kaldırıp mesaiye çağırısınız. TBMM başkanı Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Mustafa Şentop, danışmanlarınız size her şeyi ilettiğini söylüyor, bunca kepazelikler karşısında ben hak etmediğim bedeli ödüyorum, Devlet devletse benim de hakkımı savunmak zorunda değil mi. Çiğdem Koncagül için diyecek bir şey yok. Varlığı ile yokluğu belli değil zaten.
Sedat Peker’in Adını Kullanarak Mafyacılık Oynayan Ajans Muhabirine neden Göz Yumuluyor!
Ruhunu şeytana satmamış Savcılarımızı beni davet etmelerini bekliyorum diye yazalı aylar oldu hala ses yok. Fetö nün Çorlu basın ayağı ile ilgili ihbar niteliği taşıyan köşe yazım için https://trakyagundem.net/2021/04/05/dun-5-tl-bahsis-alanlar-bu-gun-trilyonluk-is-adami-olmus.html Savcılarımızın bu sessizliğine anlam veremedim. Yine de çağrımı yeniliyorum ve ekliyorum. Sedat Peker’in adını kullanarak mafyacılık oynayan ve daha dün davulculuk, zurnacılık yaparken, bu gün trilyonluk iş damı kılığında dolaşan Ajans muhabirine ve onun ortaklarına karşı bir şey yapmayı düşünüyor musunuz. Adam Sedat Peker’in Çorlu’daki sağ kolu benim diye hala milleti tehdit edip geziyor. Çadır Devletinden bozma Çorlu’da bunlar normal hala geldi. Satın Milletvekilleri ucu size değerse bir gün merak ediyorum yine bu kadar sessiz kalacak mısınız. O adaletin kantarında bir gün sizde tartılacaksınız.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00