ERGENE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

ERGENE’NİN YENİ BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile koltuğunu Ulaş İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Şevval Yavuz’a devretti. 23 Nisan Bayramlarının olmazsa olmazlarından olan koltuk devretme programlarına bir yenisi daha eklendi.
Koltuğunu Şevval Yavuz’a devreden başkan Yüksel, “TBMM’nin açılışının 101. Yılında belediye başkanlığını ben kızımız Şevval Yavuz’a devrediyorum. Başkanlığını tebrik ediyorum. İnşallah büyüyünce de belediye başkanı olur. Derslerinde de başarılar diliyorum” dedi.
Çocukluk Hayalimdi
Kendisinin belediye başkanı olmasının da bir çocukluk hayali olduğunu kaydeden Başkan Yüksel, “Benim çocukluğumda dayım belediye başkanıydı rahmetli Hasan Varlı. Öğretmenler şiirleri bana okuturlardı. Sesim gür olduğu için. Belediye başkanlığı hevesim, hayalim çocukluk dönemimdendir. Rahmetli dayımın belediye başkanı olmasından dolayı ben de özendim ve bu gönüllülük hizmetine kendimi adadım. Kısmet, nasip oldu. Ergene’ye belediye başkanı oldum daha önce Velimeşe Belediye Başkanı oldum. İnşallah kızımız da Ergene’ye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne belediye başkanı olacak. Tabii hedef önemli” diye konuştu.
Şevval Yavuz’a büyüyünce ne olmak istediğini soran ve doktor olmak istediği yanıtını alan Başkan Yüksel, Korona virüs pandemisinin dünyayı kasıp kavurduğu günümüzde sağlığın ve sağlıkçıların önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ben de biliyorsunuz Covid geçirdim. Sağlıkçılar çok önemli. Buradan sağlıkçılarımıza dua ediyoruz, tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Temsili başkan Şevval Yavuz çocuklar adına her mahalleye park yapılmasını da istedi. Temsili başkanlık devir teslim töreni kapsamında Ergene Belediye Başkanlığı koltuğunda gün boyu Ulaş İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Şevval Yavuz yer aldı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel günün anısına Şevval Yavuz’a çeşitli hediyelerde takdim etti.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04