ÇORLU AK PARTİ İÇERİSİNDEKİ İRLANDALI’LAR

ÇORLU AK PARTİ İÇERİSİNDEKİ İRLANDALI’LAR

Eski Milli takımlar teknik direktörü Mustafa Denizli’nin “İçimizdeki İrlandalı’lar” kelimesi yıllardır siyasetten tuttun da hayatımızın bir çok konusunda içimizde yaşamaya devam ediyor. Mustafa Keskin Ak Parti Çorlu ilçe başkanı olduktan sonra maalesef İrlandalı’lar daha da artmaya başladı. Çirkin yüzlerine daha fazla göstermeye başladılar. Tabi ki bir taraftan da Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u korku dağları sarmaya başladı. Neden mi, kirli defterleri birer birer açılmaya başlandı. Belediyenin Pandorası açıldı desek daha doğru da olabilir.
Ak Parti de Mustafa Keskin ve bazı samimi dürüst, kimseye diyet borcu olmayan yol arkadaşları Çorlu’da ne kadar olumsuzluklar varken, üzerine gidip çözüm ararken, bazı İrlandalı’lar, partiye çöreklenmiş bir gurup Cüruf da nasıl daha fazla ihanet içerisinde bulunuruz diye birbirleri ile yarışıyor. Ak parti kuruldu kurulalı gelmiş geçmiş tüm yönetimlerle aktif olarak çalışan bir gazeteci olarak son İki dönemde bu kadar ihaneti bir arada göremedim. Anlayacağınız bu İrlandalı’lar bu gün türemedi. Geçmişten günümüze gelen menfaat çetelerinin ve onların uzantısı bir gurup Cüruf sayesinde yıllarca Çorlu Belediyesi başta olmak üzere bir çok yolsuzluk el ele gönül gönüle sloganıyla örtbas edildi. Çorlu Yıllarca talan edilirken, Ak Parti içerisindeki İrlandalı’lar üzerine gitmek yerine bir ucundan bize de düşer anlayışıyla sessiz kalmayı tercih etmişlerdir.
Ak Parti’de Son İki Yönetim Döneminde Kaç Tane Yazılı Soru Önergesi Verildi!
Şimdi sizi biraz geçmişe götüreyim. Ak Parti Çorlu ilçe başkanları, son İki dönem özellikle yani Yavuz Uylaş ve Kerim Atalay dönemlerinde Çorlu Belediye Meclisine kaç tane yazılı soru önergesi verildi. Hangi yolsuzluk dosyasının üzerine gidildi. Hangi belgeli yolsuzluk haberi için, bu haber neyin nesidir diyerek, haberi yapan Gazetecilere bir şeyler sorma ve o haberler üzerinden bir açıklama yapma gereğine ve zahmetine katlandılar merak ediyorum. Çıksın açıklasınlar. Son yapılan 2021 yılı Şubat ayı Belediye meclisi toplantısına Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve birkaç tane dik duruşlu yol arkadaşının çabaları ve girişimleri sayesinde 7-8 tane yazılı soru önergesi verildi. Bu bir rekordur. Bu güne kadar belki Ak Parti Çorlu tarihinde yapılmamış bir harekettir. Parti içerisindeki bazı İrlamndalı’lar bu can alıcı yazılı soru önergelerini ne kadar da vermek istemeseler de, dik duruşlu irade baskın çıktı ve paşa paşa o yazılı soru önergeleri verildi. Daha önceki dönemlerde milletin gazını almak için hiçbir kanuni yaptırımı olmayan sözlü soralar la sözde önerge veriyoruz diyenler artık öyle milletle dalga geçilmeyeceğini birileri kulağını çekip gayet güzel bir şeklide anlatmış. Mustafa Keskin ve inanmış, dik duruşa sahip, kimseye minnet borcu olmayan yol arkadaşları Çorlu’nun sorunlarına çözüm aramak için zamanlarını ve enerjilerini harcarken, bir de parti içine sızmış ve yıllarca nemalanan İrlandalı’lar la uğraşıyor. Peki bu İrlandalı’lar neden bu ekibin Çorlu Ak parti nin başında olmasını istemiyor gelin biraz da oraya bakalım. Bu İrlandalı bir gurup cüruf sözde hizmet ediyoruz diyerek Çorlu Belediyesinin bir çok yolsuzluğunun üzerine gitmek yerine sesiz kalmayı tercih ediyorlar. Ortak mı çalışıyorsunuz diye sorduğum da yazdığımda suratları bir karış oluyor. Peki sizi bu millet neden seçti, Gidin orada bizim hakkımızı koruyun diye seçti. Bunlar ne yaptı ve yapıyor, yolsuzluklar karşısında kendi menfaatleri için susup bir de utanmadan milleti aptal yerine koymaya kalkıyorlar. Mustafa Keskin ve dik duran ekip arkadaşları gerçekten işiniz çok zor. Eğer ki bu İrlandalı’ları partiden temizlerseniz tarih sizi YİĞİT diye yazacaktır. Unutmayalım ki, Tarih Kimini İT, kimini de İT diye yazar.
Çorlu Belediyesi Aile Şirketi Sadece Özel Kalemle Sınırlı Değilmiş!
Geçtiğimiz hafta gazetemizin resmi Fecebook sayfası ve kendi şahsi sayfamda Çorlu belediyesinin Aile şirketine döndüğünü yazmıştım. Yine siz değerli okuyucularıma söz vermiştim ve bu işin arkasını getireceğim. Öyle sosyal medyadan klavye başında kahramanlık yapıp, bu gün, yarın yayınlıyorum bekleyin diyerek bir yerlere mesaj vermeden, kimseye de diyet borcum olmadan açıkça yazabiliyorum. Bu gücü de sadece siz değerli halkımızdan okuyucularımızdan alıyorum. 1 Şubat tarihinde şu paylaşımı yapmıştım; “Çorlu Belediyesindeki aile şirketi kavramı sadece Özel Kalem Müdürlüğü ile sınırlı değilmiş.. ne pislikler çıkacak, ne kirli bağlantılar ve daha fazlası, çok yakında. Öyle geri vites yok diyip bir yerlere mesaj vermeyeceğim. yakında Çorlu Belediyesi akraba eş dost ahbap çavuş ilişkisi ile nasıl talan edilmiş tüm belgeleri ile okuyacaksınız… Bizim sözümüz sözdür” demiştim. Özel Kalem müdürlüğü konusunda da yine şöyle bir hatırlatma yapayım, Özel Kalem için ismi gecen Renal Rahkan’ın kendisi, kardeşi ve babasının Çorlu Belediyesinde zaten çalıştıkları için Belediyeyi bir aile şirketine çevirmeye gerek olmadığını ifade etmiştim.
3 Şubat Çarşamba günü Çorlu Belediye meclisine Ak parti ve MHP li belediye meclis üyeleri tarafından tabi ki Mustafa Keskin ve yol arkadaşlarının girişimleri ile bir yazılı önerge geldi. Bakalım Ahmet Sarıkurt ne cevap verebilecek. Önergede iddialar çok vahim ve bir o kadar da ilginç. Çorlu Belediyesi Asfalt Şantiyesi Müdürü olan Volkan Yenlik’in Kayınbiraderinin üzerine kayıtlı olduğu iddia edilen EMSE POMPA BOBİNAJ firmasına Çorlu Belediyesinden doğrudan temin yolu ile ne kadarlık iş verildiği soruldu. Şimdi gördünüz mi Çorlu Belediyesi nasıl Aile şirketine döndüğünü, Size söz vermiştim bu konuyu yazacağıma sözümü tutmanın gururu ile hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu gazete sizlerle daha güçlü olacak..

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00