BELEDİYE BAŞKANI ŞEHİTLİK DE EGOSUNU TATMİN EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI ŞEHİTLİK DE EGOSUNU TATMİN EDİYOR

30 Ağustos zafer bayramını geçtiğimiz günlerde pandemi süreci de olsa büyük bir coşku içerisinde kutladık. Çorlu da düzenlenen kutlamalara maalesef Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un egoları gölge düşürdü. Şimdi yaşananları tüm ayrıntısıyla anlatacağım. Bir Belediye Başkanı düşünün devletin görevlendirdiği bir memura garson muamelesi yapıp, hiç de utanmadan ayağına çağırarak azarlaması devletin ve yetkilileri için bir utanç manzarası değil mi.
Devleti resmen ayağa düşürecek kadar güç zehirlenmesine girmiş bir Belediye Başkanı düşünün. Konu neymiş efendim. Atatürk anıtına çelenk sunma töreni yapılırken neden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt beyefendi hazretlerinin adı okunmamış, Açılış sunumunda görevli; “Sayın Kaymakamım ve değerli protokol üyeleri” dedi. Bu yeterli değil mi Ahmet efendi de sana ayrı muamele mi istiyorsun. Orada devletin Baş Savcısı var, Kolordu Komutan, tüm birim amirleri, siyasi parti temsilcileri vs derken uzayıp giden bir protokol listesi. Peki senin adını söyleyince sayın Ahmet efendi, diğer protokol mensuplarının adını niçin söylemesinler. Onlar Bulgaristan protokolü üyeleri mi. Çok komiksin.
Şehitlik de yapılan tören sona erdikten sonra sert tavırlarla Ahmet Sarıkurt efendi, Protokolü düzenleyen memuru sert tavırlarla, görmemişlerin mekanlarda sert tavırlarla garsonu çağırdığı gibi, memuru ayağına çağırıyor. O kalabalığın içinde devletin görevlendirdiği memuru bir güzel fırçalayıp azarlama cüretini de gösterebiliyor. İş bununla bitmiyor. Zavallı memuru daha sonra Belediye Kültür Müdürü ve Belediye Başkan yardımcısı eline alıyor ver fırçayı gitsin. Güç zehirlenmesi böyle bir şey olsa gerek ki, devletin memuruna bu denli hareketleri hiçbir yetkileri olmadığı halde yapabiliyorlar. Ben bunlara da kızmıyorum, bunca yıl bunların bir sürü yolsuzluk belgeleri karşısında bir cümle tepki vermekten aciz olan Ak parti ilçe başkanı ve yönetimine kızıyorum aslında. Çorlu’yu çadır devletine çevirenlere kızıyorum.
Neymiş efendim, şehitliğe gidecek vatandaşlar için Heykel taksi durağı yanından kalkan araçları neden Çorlu Belediyesi tahsis etti diye anons yapılmamış. Vay ve egoya bak sen. Ahmet Sarıkurt efendi sen hiç mi utanmadın da hiçbir yetkin yokken devletin memurunu garson çağırır gibi ayağına çağırıp azarlamaya. Senin muhatabın orada o memur değil. Senin muhatabın Kaymakamdır. Biraz daha utanmasan aynı muameleyi Kaymakam’a da yapmaya kalkarsan hiç şaşırmam. Haaa bu muameleyi belediyende çalışan ve hatta hanımefendinin çok yakın olduğu birilerine yapabilecek cesaretin var mı acaba. Hiç sanmam. Konuyla ilgili olarak Kaymakam ve Vali beyleri göreve davet ediyorum. Sizlerin bünyesindeki bir memura bu denli hakarete varacak iğrenç davranışı siz hazmedebiliyor musunuz. Sayın Kaymakamım ve Valim sizler gidip de her hangi bir belediye de sıradan bir memuru garson çağırır gibi çağırıp sonra azarlayıp göndermiyorsanız ki aldığınız devlet terbiyesi gereği bunu da asla yapmadınız, size zahmet bu Ahmet Sarıkurt efendiye biraz devlet terbiyesi gösterin ve anlatın lütfen.
Şehitlerimizin Huzurunda Büyük Saygısızlık!
Şehitlik de ne yapılır hepimiz biliyoruz. Herkes duasını yapar ve adabı ile gelir, adabı ile gider. Ahmet Sarıkurt ve avenesinin büyük bölümü öyle yapmıyor. Şehitlerimizin huzurunda hiç de utanmadan egolarını tatmin ediyorlar. Memura karşı yapılan bu çirkin hareketi görüntülerken Belediye Kültür Müdürü ve orada bulunan belediye personeli neredeyse bana saldıracaktı. “Neden çekim yapıyorsun. Biz burada özel bir şey konuşuyoruz” Şehitlik özel konuşma yeri değildir. Gerçi Ahmet Sarıkurt bunları anlamaması gayet doğal. Hastane kefelerinde PKK sempatizanları ile gayet sıcak sohbetler içinde saatlerce oturduğu için ne o şehitlerimizin acısını anlar, ne de evlat acısını ne olduğunu bilir. Gerşekten Ahmet efendi hiç utanıp sıkılmadın mı o şehitlerimizin kabri önünde dururken, daha düne kadar PKK ya terörist diyemeyenlerle can ciğer kuzu sarması olurken, bu gün şetlerimizin kabirleri başında bu ego tatmini nedir. Hiç utanmadan o şehit yakınlarının anne ve babalarını yüzlerine nasıl bakabildin.
Sen Bırak Bu İşleri Magazin Muhabirliği Yap!
Evet değerli okuyucularım yaşanan bu kepazeliği törenden hemen sonra Ak parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’a anlattım, saçma sapan hareketlerle gülerek; “Ya sen boş ver bu işleri, en iyisi sen magazin muhabirliği yap” diyecek kadar saygısız bir tavır içinde olan birinin şehitlerimizin acısını anlamasına gerek yok,anlayamaz da zaten. Sayın Yavuz Uylaş ben işimden memnunum. Senin yakında o koltuğun elden gideceği için gazetemizde Magazin muhabirliği bölümü boş. Buyur gel hemen başla. Partiye ve Çorlu’ya bu kadar ihanet içinde olmak bu olsa gerek. Sizlerle aynı havayı soluduğum için ben utanıyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00