AK PARTİ’DE Kİ KAVGANIN PERDE ARKASI

AK PARTİ’DE Kİ KAVGANIN PERDE ARKASI

Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile, Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş arasındaki çekişme artık iyice su yüzüne çıktı. Anaokulu çocukları dahi durumdan haberdar hala birileri yok öyle bir şey diyorsa, ya kendileri çok akıllı, millet bir şeyi görmüyor, yada bunlar milleti aptal yerine koyuyor. Geçtiğimiz hafta içinde Trakya Gündem Gazetemizin internet sitesinde iki tane önemli gündem oluşturan haber yapmıştım. Bu haberlerin başlıklarını hatırlayalım.

AK PARTİ’DE YAVUZ UYLAŞ GÖZDEN ÇIKARTILDI MI. AK PARTİ İÇERİSİNDE KAVGA BÜYÜYOR.. Bu haberler ve haberlerin içerisindeki fotoğraflara bakınca her şey net bir şekilde anlaşılıyor zaten.
Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan Çorlu’ya geliyor ve bazı STK ları ziyaret ediyor. Hatta bunlardan bazılarında camı açıp Yavuz Başkan diye seslense duyabileceği bir mesafede. Buna rağmen Mestan Özcan, Çorlu İlçe Başkanı başta olmak üzere ilçe teşkilatından kimseyi yanına almıyor, kimseye haber vermiyor. Bu hareket sadece kendi teşkilatına yapılmış bir hareket değil, tüm Çorlu halkına yapılmış yanlış bir harekettir. Madem ki sevmiyorsun, anlaşamıyorsun yada istemiyorsun, genel merkeze yazını yaz ve kendisi ile, bu ilçe teşkilatı ile çalışmak istemiyorum de tavrını koy ortaya. Yatırım ve hizmetlerin beklendiği çorlu’da insanlar sizin egolarınızın kurbanı olmak zorunda mı sayın Mestan Özcan ve Sayın Yavuz Uylaş. Tabi ki de hayır. Ergene ilçesine giderken Ergene ilçe teşkilatına haber verebiliyorsanız, Çorlu teşkilatına da bir zahmet haber verin. Şu tutumu anaokulu çocukları dahi yapmaz biliyor musunuz. Çorlu’da bir çok problemler, sorunlar varken, Belediyenin bir sürü yolsuzluk iddiaları mevcutken ve birde bir çoğu belgeli fahiş fiyatlarla resmen belediyenin parası çar çur edilirken, sayın Uylaş ve Özcan bu sizin kavganız yüzünden Çorlu neleri kaybettiğini biliyor musunuz. Sizler bu kavgalara tutuşmuşken, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ekibi ile Ankara’da büyük yatırımları ilçeye getirmekle meşguldü. Bu makamlar ego tatmini yapılacak yerler değildir. Bir sürü sorun almış başını giderken, başta Çorlu ilçe başkanı Yavuz Uylaş bu güne kadar Çorlu Belediyesi yolsuzlukları hakkında bir kelime bile edemezken, sayın İl Başkanı Mestan Özcan zahmet buyurup siz bir iki eleştiri yapsanız ne olurdu sanki. Sahipsiz hale getirilmeye çalışılan Çorlu’da birkaç kişinin gayreti ile çok fazla bir şey olmaz. Çorlu büyük bir çöplüğe çevrilirken ikinizin ego savaşı yüzünden Yüz binlerce insanın nasıl mağdur edildiğini bir görebilseniz keşke.
Mestan Özcan’ın hiç de tasvip etmediğim hareketine aynı çocukluk ta bile demiyceğim, bu hareketleri artık Anaokulu çocukları dahi yapmıyor. Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’tan misillime hemen akşamında geldi. Aylar önce bu ikili TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret edip Çorlu Millet Bahçesi ile ilgili bilgiler aktararak kendisinden destek istedikleri ziyaret esnasında çekilmiş fotoğraf da Uylaş, Mestan Özcan’ı keserek, Millet Bahçesinin ihalesinin yapıldığı haberi bir çok kişi gibi duyurdu, orada bir fark var dı. Fotoğrafın orjinalliği yoktu tabi ki. Dedim ya bunca sorun yumağı büyüyüp giderken Çorlu’da başka bir sorun kalmadı, gündem olacak hiçbir şey yok, iki simin kavgası.Çok yazık. Sayın UylaşÇorlu Belediyesi ile ilgili yenim mi ettin tek kelime eleştiri yapmamak için. Ayrıca Milletle dalga geçer gibi hep tekrarladığın bir konu var. Çorlu Belediyesini yolsuzluk iddiaları ile Savcılığa şikayet ettiğini bir çok yayında ve ortamda beyan ettin ama ortada ne bir dosya numarası var ne de bir kanıt. Haziran Ayı Belediye meclis topaltısın da Başkan Ahmet Sarıkurt, Belediye ile ilgili tek bir suç duyurusunun olmadığını ve isteyenin Savcılığa gidebileceğini konuşarak resmen size meydan okuması da ne. İddia ettiğin gibi konuda gizlilik kararı varsa. Hakkari’nin bilme ne ilçesinde bile gizlilik kararı alınmış bir mahkeme dosyası ve Savcılı soruşturma ile ilgili olarak gizlilik kararı tüm basın kuruluşlarına Emniyet birimlerince imza karşılığında tebliğ ediliyor. Bu güne kadar Çorlu’da hiçbir basın kuruluşuna bu konu ile ilgili tek bir tane tebligat gelmedi. Bu gizlilik ve yasak nereden ve nasıl alındı zahmet edip açıklarsanız çok sevinirim sayın başkanım.
Cüneyt Yüksel’in Burada ki Rolü!
Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan ile Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’ın çekişmesinde Cüneyt Yüksel’in rolü olduğuna dair iddiaları ben kabul etmiyorum. Bu benim şahsi görüşüm. Cüneyt Yüksel Mazbatasını ilk gün alıp daha makam koltuğuna oturmada canlı yayında bizzat benim sorduğum sorulara cevap vererek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığını hedeflediğini açık ve net bir şekilde açıklamıştı. O günden bu güne kadar da bu gibi yorum ve sorularda da hayır böyle bir niyetim yok diye bir açıklaması da olmadı. Büyükşehir Belediyesinin anahtarının Çorlu’da olduğunu çok iyi bilen bir Cüneyt Yüksel tabi ki Çorlu’da güçlü bir yapı ve teşkilat ister. İşin özeti şu. Haftaya bir seçim olsa ve Çorlu Belediyesinde bunca şaibeye rağmen, Ak Parti tarihinin en büyük seçim yenilgisini elde eder. Birileri ego savaşı yaparken Cüneyt Yüksel böyle bir kavgada taraf olmaktansa büyük yatırmaları getirip herkesin sempatisini kazanma adına emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Hayrına Çorlu için de birkaç yatırım getirse bari.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00