GÜÇLÜVE BÜYÜK BİR TÜRKİYE YANIMIZDA

GÜÇLÜVE BÜYÜK BİR TÜRKİYE YANIMIZDA

GÜÇLÜVE BÜYÜK BİR TÜRKİYE YANIMIZDA

20.05.2012

Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Yardımcısı ve Demokrat Türk Partisi Milletvekili Enis Kervan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine yaptığı gezide çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümetine övgüler yağdıran konuk Meclis Başkan Vekili Kervan; “Kosova olarak çok şanslıyız. Yanımızda her alanda güçlü ve büyük bir Türkiye var” Dedi.

GÜÇLÜVE BÜYÜK BİR TÜRKİYE YANIMIZDA

Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Yardımcısı ve Demokrat Türk Partisi Milletvekili Enis Kervan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine yaptığı gezide çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Hükümetine övgüler yağdıran konuk Meclis Başkan Vekili Kervan; “Kosova olarak çok şanslıyız. Yanımızda her alanda güçlü ve büyük bir Türkiye var” Dedi.

Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Yardımcısı Enis Kervan Çorlu ziyareti programında, Kosova’lı sanatçı, ressam ve aynı zamanda Kosova Zübeyde Hanım Derneği Ata Kadın Korosunun şefliğini de yapan Reşit İsmet’in Çorlu Belediyesi içinde açtığı resim sergisinin açılışına katıldı. Açılışa CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları ve davetliler katıldı. Başkan Ünal Baysan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, en kısa zamanda Kosova’ya bir ziyaret gerçekleştireceklerini bildirdi.

Kardeşlik bağlarımız daha da güçlenecek!

Resim sergisi açılışına eşi Sevgi Kervan ve çocuğu ile birlikte katılan, Kosova Cumhuriyeti Meclis Başkanı Yardımcısı Enis Kervan Çorlu’yu çok sevdiğini ve beğendiğini dile getirerek; Benim Çorlu’ya Üçüncü gelişim. Çorlu Çok güzel. Bu güzellikleri de bizim oradaki insanlarımıza ve sanatçılarımıza yaşatmak için buradayız. Öncelikli hedefimiz kültürel bağlarımızın gelişmesiydi. Kültürel etkinlikler çerçevesinde buradayız. Burada bulunana değerli dostlarımızla birlikte çalışarak ekonomik etkinliklerle,bu kardeşlik bağları devam edecektir. İleride yerel düzeyde, siyasi anlamda bağlarımızı güçlendirmeyi amaçlıyoruz” Dedi. Enis Kervan’ın eşi Sevgi Kervan, şıklığı, zarafeti ve mütevazi tutumuyla dikkat çekerken, büyük takdir topladı.

Kosova çok şanslı, Güçlü Türkiye arkasında!

Kosova olarak çok şanslı bir ülke olduklarını ifade eden Kervan; “Büyük ve güçlü bir Türkiye her zaman, her alanda yanımızda. Bu bağlamda başta Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bütün Türk kurumları Kosova’nın yanındadır. Yerel düzeyde de bu bağları güçlendirmek bize düşüyor. Ne mutlu ki bizlere, her zaman yanımızda güçlü ve büyük bir Türkiye devleti var. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin Kosova ve Balkanlar politikası gerçekten takdire değer bir durumdadır. Bundan bizler gurur duyuyoruz. Ekonomik anlamda Türkiye Kosova’da boy göstermiş durumda. Türk yatırımcıları Kosova’da her geçen gün çok daha fazla yatırımlar yapmaktadırlar. Türkiye, Kosova ticari iş birliği her geçen gün artmaktadır. Yakında iki ülke arasında imzalanacak olan serbest ticaret anlaşmasıyla, Kosova çok daha fazla Türk yatırımcıyı teşvik edecektir. Burada olmaktan çok mutluyum. Dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün bu organizasyon onların sayesinde gerçekleşti” Dedi.

Ciddi yatırımlar amaçlıyoruz!

Gezi programını organize edenlerin içerisinde bulunana İş adamı Murat Şap’da Kosova’ya Çorlu’dan önemli yatırımların planlandığını açıklayarak; “Kendilerini burada konuk etmekten çok memnunuz. Çorlu Belediyesi başta olmak üzer Misinli ve Marmaracık Belediye başkanları, bu çalışmalarımızda bize büyük katkıları oldu. Organizasyonu Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Çengel, ben ve arkadaşlarım yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kültürel anlamda önemli temaslarımız oldu. Şimdi ekonomik anlamda çalışmalar yapacağız. Bu konuda girişimlerimizi ve çalışmalarımızı yaptık. En kısa zamanda Kosova’ya ekonomik anlamda bir ziyaret düzenleyeceğiz.Orada ciddi yatırımlar amaçlıyoruz” Dedi. Kosova Zübeyde Hanım Derneği Ata Kadın Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve Rumeli şarkılarından derlediği eserleri Memduh Şevket Esendal sahnesinde sundu. Tamamı kadınlardan oluşan koro da 50 kişinin görev yaptığı bildirildi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00