Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERGENE ERKEK ÇOCUKLARINA TECAVÜZ OLAYI İLE ÇALKALANIYOR

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi3 tane Erkek çocuğuna tecavüz skandalı ile çalkalanıyor.

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi3 tane Erkek çocuğuna tecavüz skandalı ile çalkalanıyor. Ergene ilçesinde bir mahalle de uzun zamandır yaşları 10 ile 12 arasında ki erkek çocuklarına tecavüz ettiği iddiasıyla M.A nın tutuklandığı ortaya çıktı.

Tekirdağ’ın Ergene İlçesi3 tane Erkek çocuğuna tecavüz skandalı ile çalkalanıyor. Ergene ilçesinde bir mahalle de uzun zamandır yaşları 10 ile 12 arasında ki erkek çocuklarına tecavüz ettiği iddiasıyla M.A nın tutuklandığı ortaya çıktı.

Aldığımız bilgilere göre Tutuklu şahıs M.A nın Üç tane Erkek çocuğuna uzun zamandır tecavüz ettiği ve kimseye söylememeleri konusunda tehdit ettiği, bu yüzden de çocukların sessiz kaldığı şeklinde oldu. Olayın ortaya çıkmasından sonra M.A nın evinde yapılan aramada çok sayıda çocuk pornosu görüntülerinin çıktığı konuşulan diğer konulardan birisi oldu. Çocuklardan birinin Edirne Tıp fakültesinde tedavi altında olduğu da iddialar arasında.

Bu İğrenç Olay Kamuoyundan ve Basın’dan Neden Gizlendi!

Yaşanan bu iğrenç olayın kamuoyundan gizlenmesi akıllara çok büyük soru işaretleri de getirmeye başladı. Konunun haber ajanslarından ve basından gizlenmiş olası ise, birileri birileri tarafından korunuyor mu, neden bu iğrenç olay örtbas ediliyor şeklinde kamuoyunda çok farklı sorular her geçen gün sorulmaya başlanırken, bu iğrenç olayın arkasında çok daha vahim ve büyük skandallar mı var da bu konu bu güne kadar yetkililer tarafından kamuoyundan gizlendi şeklinde soruları da sormaktan geri gidemiyoruz.

Haber: Abdurrahim Yıldırım