16 TAKIM 320 SPORCUYLA MUHTEŞEM ORGANİZASYON

16 TAKIM 320 SPORCUYLA MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Ergene ilçemizde, Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen‘Ergene Kaymakamlığı Geleneksel Voleybol Turnuvası tamamlandı. Ergene Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva, kamu kurumları, sanayi kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının toplamda 16 takım 320 sporcunun katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu. Turnuvada Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Şenol Doğramacı ve Ergene Kaymakamı Sayın Kadir Duman’da sahadaki yerlerini aldılar.Turnuva, renkli görüntülere ve heyecan dolu maçlara sahne olurken, katılımcılar turnuvanın keyfini çıkarıp dostça mücadele ettiler.


Bu yılki turnuvada kazanan takımlar ise şöyle sıralandı: Şampiyon Kasar Dual, İkinci Ergene Belediyesi, Üçüncü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Dördüncü Velbis Takımı oldu. Turnuva boyunca gösterdikleri üstün performans ve disiplinle Deri OSB, en disiplinli takım ödülünü kazanırken; Sistem Alemiyüm takımı ise centilmence sergiledikleri oyunla en centilmen takım ödülüne layık görüldü. Ayrıca, turnuvanın en değerli oyuncusu Milli Eğitim Gençleri takımından Serenay Sönmez oldu.


Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, Cumhuriyetimizin 101. yılına atıfta bulunarak, “Bu tür etkinlikler, hem Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmak hem de toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmek açısından büyük önem taşıyor. Gençlerimizin sporla büyümesi bizler için çok kıymetli” kazanan takımların ödülleri, 29 Ekim 2024 tarihinde düzenlenecek ilçe töreninde sahiplerine takdim edilecek dedi.


Ergene Kaymakamı Kadir Duman ise, “Bugün burada, Cumhuriyetimizin 101. yılında, birlik beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması anlayışı ile düzenlediğimiz turnuvaya büyük rağbet gösterildiğini belirtterek. Turnuva sonunda dereceye giren takımları kutluyorum. Sporun yaşının olmadığını ifade eden Kaymakam Kadir Duman turnuvanın centilmence geçtiğini ve bir birinden çekişmeli maçların oynandığı turnuvaya katılan takımları, turnuvayı organize eden  Gençlik ve Spor İlçe Müdürünü ve diğer tüm görevlileri tebrik ediyorum dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04