ÇORLU SPORDAN ANLAMI HAREKET

ÇORLU SPORDAN ANLAMI HAREKET

Tekirdağ Süper Amatör Küme de mücadele veren Trakya nın en köklü takımlarından, mazisi bir çok başarılarla dolu olan Çorlu Spor, 1911 Çerkezköy Spor maçına anlamlı bir pankartla çıkarak, son günlerde artan Kadına ve Çocuk cinayetlerine dikkat çeken “Kadına ve Çocuğa Dokunma” pankartı ile sahaya çıktı.
Gurubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çorlu Spor, Çorlu Belediyesi stadında oynadığı maçta güçlü rakibi 1911 Çerkezköy Spor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonucunda küçük çaplı kavga ve tartışmalar yaşandı. Ev sahibi ekip 2-0 lık yenilgiden son dakikalarda attığı gollerle kurtuldu. Dakikalar 88’i gösterirken Çorlu Spor dan Serkan skoru 2-1 e taşırken maçın uzatma dakikaları oynanırken 90+8 de Batuhan attığı şık golle takımına beraberliği getirdi.
Son zamanlarda taraftarın da maçlara büyük ilgi göstermeye başlaması dikkat çekerken, Çorlu Spor küllerinden yeniden doğuyor yorumları yapılıyor. Kulüp yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve taraftarın mükemmel uyumuyla birlik ve beraberlik ortamında takımın başarıya koşması spor kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04