AK PARTİ ERGENE DE DEĞİŞİM SİNYALİ

AK PARTİ ERGENE DE DEĞİŞİM SİNYALİ

Ak Parti teşkilatlarında ki değişim rüzgarı devam ederken, Teşkilatlar içinde Türkiye genelinde ilk 10 sıraya girerek bölgemize büyük bir gurur yaşatan Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakacağı ve yeni bir başkan arayışı içine girildiği bilgilerine ulaştık.
Geçtiğimiz yıl göreve gelen ve yaptığı çok başarılı çalışmalarla Türkiye gündemine dahi giren Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen in sağlık sorunları nedeniyle başkanlık görevinden affını istediği ve bu talebin de kabul edildiği bilgileri kamuoyunda dolaşırken, Hasan Şen de yaptığımız görüşmede bu konuyu doğruladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Ergene Belediye Başkanlığının kazanılmasında da çok büyük pay sahibi olan ve bu güne kadar Ak Parti teşkilatları içinde en başarılı başkanlardan birisi olan Hasan Şen in görevi bırakmasından sonra kimin ilçe başkanı olacağı merak ediliyor.

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN 6 KİŞİNİN İSMİ GEÇİYOR
Ak Parti Ergene ilçe Başkanı kim olacak sorusu şimdiden kamuoyunda sıkça sorulmaya başlanırken, İlçe Başkanlığı için şu ana kadar 6 kişinin isi geçiyor. İşte İlçe Başkanlığı için ismi geçen kişiler: Himmet Özcan, Muzaffer Ateş, Erol Yürük, Savaş Öncü, Yavuz Uylaş, Ersin Arda. Ak Parti Tekirdağ Milletvekillerinin bu konudaki tavrı nasıl olacak, kimden yana olacak merak ediliyor.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04