BAŞKAN RECEP NİŞANCI DAN ŞOFÖR ESNAFINA DESTEK

BAŞKAN RECEP NİŞANCI DAN ŞOFÖR ESNAFINA DESTEK

Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı UKM yi eleştirerek şoför esnafına destek verdiği yazılı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Mesele “ET” derdinde olan kasapların “CAN” derdinde olan koyunun halinden anlamamasıdır.

Şoför esnafının hasretle beklediği UKOME toplantısı 07.06.2024 tarihinde toplanmış, mazot, yedek parça, personel giderlerindeki fahiş artışlar sebebiyle oluşan esnafın makul zam talebine UKOME’nin piyasa şartlarından uzak bir zam teklifi verilmesi sebebiyle şoför esnafı hüsrana uğramıştı.

Biz de Esnafın talebini ve haklılığını gerekçelerimizle birlikte yetkili mercilere anlatmamız sonucunda 14.06.2024 Cuma günü UKOME’nin tekrar toplanması için bir çağrı yapıldı.

UKOME toplantısı daha geçen hafta yapılmışken esnafın haklı feryadı sonucu adeta olağanüstü UKOME toplantısı şeklinde 14.06.2024 Cuma günü yapılacak toplantı gündeminin “esnafın zam talebi” haricinde bir kaç şirket sahibini mutlu etme dışında faydası olmayan “4S Plakaları” gibi gündemlerle doldurulmasını doğru bulmuyoruz.

Hakkımız olanı bize yalvar yakar verdiren UKOME bürokratları şirket sahiplerinin 4S plaka taleplerini geçirmek için esnafı kullanmasın” dedi.
Haber. Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04