ERGENE DE ABONELİK ÇİLESİ SONA ERİYOR

ERGENE DE ABONELİK ÇİLESİ SONA ERİYOR

 

Ergene de yıllarca en büyük sorunlardan birisi olan Elektrik Abone merkezi sorunu Kurban Bayramından sonra bitiyor. TREPAŞ Ergene yetkili tahsilat veznesinin açılışında konuşan,  TREPAŞ Genel Müdürü Sait Burak Savaş; “Bu gün açılışını yaptığımız Ergen TREPAŞ fatura ödeme merkezine vatandaşlarımızın Aboneliklerini rahatça yaptırmaları için bayramdan sonra bir personelimizi görevlendireceğiz” dedi. TREDAŞ genel müdürü, Reşit Bilgili de sepetli aracın bayramdan sonra temin edileceğini bildirdi.

Ergene de uzun yıllardan beri fatura yatırma sıkıntısı çeken vatandaşlar için İbrahim Emir Kılıçbüyük tarafından açılan TREPAŞ yetkili tahsilat veznesinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Tören sonrası Ergene için müjdeler verilirken, kurdele kesimi öncesinde İbrahim Emir Kılıçbüyük’ü ziyaret eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman açılışa katılan tüm vatandaşlara ve siyasi parti temsilcilerine seslenerek, Ergene de çok acil bir şekilde Abonelik sorununun  giderilmesini TREPAŞ tarafından bir adet sepetli araç tahsisi ve İşletme şefliği kurulması için talepte bulunmalarını istedi. Hayırlı olsun dileklerini iletti. TREPAŞ Genel Müdürü Sait Burak Savaş ve TREDAŞ genel müdürü, Reşit Bilgili yaptıkları açıklamada Kaymakam Kadir Duman ile açılışa gelmeden telefonla görüştüklerini ve bayram sonuna kadar taleplerin yerine getirileceğini açıkladılar.

KATILIM BİR HAYLİ YOĞUN OLDU

İş İnsanı İbrahim Emir Kılıçbüyük tarafından hizmete açılan TREPAŞ yetkili tahsilat veznesinin açılış törenine, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Eski MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Arslan,TREPAŞ Genel Müdürü Sait Burak Savaş, TREDAŞ genel müdürü, Reşit Bilgili, TREPAŞ işletmeler Müdürü, Ali Uraz, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, daire amirleri, Ergene ve Çorlu başta olmak üzere, çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK; MÜJDELERİMİZİ ALDIK

Bu gün burada çok anlamlı, güzel bir açılışı gerçekleştiriyoruz. TREPAŞ ve TREDAŞ yetkililerimiz burada. Uzun zamandır Ergene için büyük bir ihtiyaç olan yetkili Fatura Tahsilat Merkezimizin hayırlı olmasını dilerim. Sayın Genel Müdürlerimizden bu gün burada Ergene’miz için müjdelerimizi aldık. Abonelik işlemleri için vatandaşlarımız artık Çorlu’ya gitmeyecekler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Açılışımızın hayırlara vesile olmasını dilerim dedi.

İş İnsanı İbrahim Emir Kılıçbüyük TREPAŞ yetkili tahsilat veznesinin açılış töreni sonrasında yaptığı açıklamada; “Ergene de yetkili tahsilat veznemiz yoktu. Vatandaşlarımız fatura yatırmada zorlanıyordu. Bizler Ergene de yaşayan hemşerilerimize bu hizmeti getirdik. Açılışımıza katılan bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ederim. Ergene de vatandaşlarımız tüm faturalarını artık yetkili tahsilat merkezimizde güvenli bir şekilde ödeyebilirler” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04