BÜTÜN BU YAŞADIKLARIMIZ MEVCUT SİSTEMİN ESERİDİR

BÜTÜN BU YAŞADIKLARIMIZ MEVCUT SİSTEMİN ESERİDİR

DEVA Partisi,kamuoyunda “Yenidoğan Çetesi “olarak bilinen olaya karşı “Adalet istiyoruz” vurgusuyla Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamaya İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu ve il teşkilat mensupları ile Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, İstanbul Milletvekilleri Elif Esen ve Evrim Rızvanoğlu katıldı.
Yaptığı açıklamalarda sistem vurgusu yapan Avşar, bütün bu yaşananların mevcut sistemin eseri olduğunu, bir an önce kural ve kurumların yeniden dizayn edildiği yeni bir sistemin şart olduğunu belirtti.

MİLLETÇE İNSANLIĞIMIZDAN UTANDIĞIMIZ BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ
“Sözün özü,milletçe insanlığımızdan utandığımız bir süreç yaşıyoruz.”, diyen Avşar; “Bu vahşi ve insanlık dışı uygulamalar; paranın ve menfaatin bu kadar kutsandığı, hiçbir denetimin ve caydırıcılığın olmadığı mevcut sistemin sonucudur.”, dedi.

BU SİSTEMDE SORUMLULUK; MİLLETE KARŞI DEĞİL, TEK KİŞİYEDİR
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini eleştiren Avşar; “Bugün yaşadığımız bu sistemde, millete karşı sorumluluğun olmadığı, tek bir kişiye karşı sorumlu olunduğu için biz bugün bunları yaşıyoruz.” şeklinde ifadelere yer verdi.

SORUMLULARIN, MİLLETTEN UTANIP İSTİFA ETTİĞİ BİR SİSTEM İSTİYORUZ
Sorumluların vurdumduymazlığına değinen Avşar; “Biz artık sorumluların, milletten utanıp istifa ettiği bir sistem istiyoruz. Sorumluların insanların yüzüne bakamayacak hatalar, cürümler işlediğinde sorumluluk aldığı, milletin önünde özür dileyip istifa ettiği bir sistem istiyoruz.”, dedi

BİZ ARTIK ÖLMEK DEĞİL, YAŞAMAK İSTİYORUZ
Avşar, çocukların ölmediği bir sistem istediklerini, memleketin bir laboratuvar ortamına çevrildiğini belirtti. Avşar;“Gençler ölmeden gençlerin konuşulmadığı, suç artmadıkça suçla alakalı adım atılmadığı, bebekler ölmeden hastanedeki denetimlerin konuşulmadığı bir sistem istemiyoruz.Ölmek istemiyoruz, yaşamak istiyoruz.Evlatlarımızla, geleceğimizle hep birlikte yaşatmak istiyoruz.”, şeklinde konuştu.

BU FİİLLERİ BİR YERLERLE BAĞLANTILI OLMADAN GERÇEKLEŞTİRMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR
Avşar, işlenen suçların niteliği açısından da bu şebekenin bağlantılı olmaması veya bir yerlere güvenmemesinin mümkün olmadığını belirtti. Organizmanın siyasi yerlerden cesaret alıp savcıyı tehdit ettiğine değinen Avşar; “Bu fiilleri bir yerlerle bağlantılı olmadan gerçekleştirmesi mümkün değildir.”, şeklinde ifadeler kullandı.

KURAL VE KURUMLARIN YENİDEN DİZAYN EDİLDİĞİYENİ BİR SİSTEM ŞARTTIR
Avşar, bu suçların ve çürümüş bu sistemin ortadan kalkması için bir an önce kural ve kurumların yeniden dizayn edilmesi ve yeni bir sistemin düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04