ERGENE’DE BÜYÜK GÜN: ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ERGENE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

ERGENE’DE BÜYÜK GÜN: ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ERGENE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerde Ergene Belediye Başkanı olarak seçilen Müge Yıldız Topak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Bakan Uraloğlu’na Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP İlçe Başkanı Nihat Arslan, Birim Müdürleri ve Daire Amirleri eşlik etti. Bakan Uraloğlu ve beraberindeki protokol üyelerini, Ergene Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri çiçeklerle karşıladı. Bakan Uraloğlu, Ergene Belediyesi personeliyle selamlaştıktan sonra Başkanlık makamına geçti.
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, göreve gelişinin altıncı ayında Ergene’de gerçekleştirdiği icraatlarla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu bilgilendirdi. Ergene’de hayata geçirdiği projelerden bahsederek ilçeye kazandırdığı hizmetlerle ilgili detayları aktardı. Bununla birlikte Başkan Müge Yıldız Topak, gerçekleştireceği icraatlarla ilgili de Bakan Uraloğlu’na detaylı bir sunum yaptı. Buna göre Ulaş ve Marmaracık için yapılması planlanan dal-çık projelerini, Sağlık Mahallesi’nde yer alan Edirne Bulvarı’nın tünel geçit olarak sağlanması projesini, Velimeşe girişinde bulunan hemzemin geçidin kaldırılıp karayolunun üstten bağlanması projesini, Cumhuriyet ve Yeşiltepe Mahallelerinin çevreyoluna bağlanması ve iki mahalleyi birleştirecek asansörlü bir yaya üst geçidinin yapılması gibi projeleri Bakan Uraloğlu’na sundu. Başkan Topak; Ergene’de yapacağı projelerle eğitim, altyapı ve sosyal alanların iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik önemli adımlar atılacağını ifade etti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da kısa zamanda gerçekleştirilen proje ve hizmetlerin çok başarılı olduğunu ifade ederek Ergene’nin gelişimi için yapılan bu çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.


Bakan Uraloğlu, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Seçimdeki zaferinin ardından Başkan Topak’a tebrik ziyaretinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na hediye takdiminin ardından günün anısına fotoğraf çektirilmesiyle ziyaret sona erdi.

Haber: Abdurrahim YILDIRIM

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04