AK PARTİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI NUSRET MANDACI OLDU

AK PARTİ SÜLEYMANPAŞA İLÇE BAŞKANI NUSRET MANDACI OLDU

Ak Parti Tekirdağ İl yönetiminde çok başarılı bir görev süreci yaşayan ve, basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak göstermiş olduğu performans, Basın mensupları ile olan sıcak ilişkileriyle partinin her zaman gülen yüzü olan Nusret Mandaci Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak atandı.
Mandacı Ak Partic Watsap basın gurubundan yaptığı veda açıklamasında; “Kıymetli basın mensupları
Genel merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım .
Ali gümüş başkanımızın tensipleri ile Tanıtım Medya Birim Başkanı olarak yaklaşık 16 aydır birlikte çalışma fırsatı bulduk bu süre içerisinde sizlerle çalışmaktan büyük mutluluk duydum .
Yeni dönemde Süleymanpaşa daki arkadaşlarımızla daha çok görüşme fırsatımız olacak.Bugünü kadar göstermiş olduğunuz nezaket ve çalışmalar için teşekkür ederim .
Hakkınızı helal etmenizi isterim .
İyi çalışmalar dilerim” dedi
Sayın Mandacıya Trakya Gündem Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04