İLHAMİ ÖZCAN AYGUN BUZLARI NE ZAMAN ERİTECEK

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN BUZLARI NE ZAMAN ERİTECEK

 

Uzun zamandır aralarında soğuk rüzgarlar esen, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer Tekirdağ da  yılın düğününde bir araya geldiler. Candan Yüceer’i hala makamında ziyaret etmeyen, hayırlı olsun dileklerini iletmeyen Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un ne zaman Candan Yüceer’i ziyaret edeceği merak edilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Aygun’ü TBMM deki makamında geçtiğimiz ay ziyaret edip Oğlu Kaan’ın düğününe de bizzat katıldı.

Tekirdağ son yılların en büyük düğün organizasyonuna ev sahipliği yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun oğlu Kaan’ın düğünün de uzun zaman bir araya gelmeleri çok zor olan CHP nin tüm üst düzey kadrolarını bir araya getirerek bir anda dikkatleri üzerine çekti.  Kaan-Eda çiftinin görkemli düğün törenlerine CHP nin şimdi genel başkanı Özgür Özel ve eski genel başkanlarının  yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.  Gözlerin aradığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’in da katıldığı düğünden sonra kamuoyunda ve özellikle CHP tabanında “Candan Başkan ile Milletvekili İlhami Özcan Aygun arasında buzlar ne zaman eriyecek. İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer’i ne zaman makamında ziyaret edecek” soruları sorulmaya başlandı.

MİLLETVEKİLİ AYGUN BÜYÜKŞEHİR’E NE ZAMAN ZİYARETE GİDECEK

Yerel seçimler öncesinde aralarının bir hayli açık olduğu ve Milletvekili İlhami Özcan Aygun’ün Candan Yüceer’in hiç bir mitingine katılmaması, aday gösterildiği zaman da hiçbir kutlama mesajını kendi sayfasında ve basın bildirisi ile yayınlamayan CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, yerel seçimlerin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hala Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ziyaret etmemiş olması, hala buzların erimediği yorumlarına neden olurken, Milletvekili Aygun’u TBMM de geçtiğimiz ay ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Aygun ün oğlu Kaaan ın düğünün de de hazır bulundu. Genç çiftin  nikahını  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar kıyarken, Candan Yüğceer’in niçin nikahı kıymadığı da kamuoyunda en çok merak edilen konulardan birisi olurken, düğün davetiyesini İlhami Özcan Aygun, Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’e kendisi mi götürdü, başkasıyla mı gönderdi. Bu konularda Tekirdağ kamuoyunda merak ediliyor.

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada bir teşekkür mesajı yayınladı. Aygun mesajında şu sözlere yer verdi; “Oğlumuz Kaan ile kızımız Eda’nın düğünlerine şahitlik yapan üç Genel Başkanımız Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel’e, nikahımızı kıyan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Volkan Nallar’a, TBMM Başkanvekilimiz Gülizar Biçer Karaca’ya, yağmurlu havaya rağmen bu özel günümüzde yanımızda olan tüm Genel Başkan Yardımcılarım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımz, Valimiz, değerli vekil arkadaşlarım, belediye başkanlarım, STK başkanlarım, akrabalarım ve çok kıymetli tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Trakya Gündem Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber:       Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04