VATANDAŞIN ÇORLU BELEDİYESİNE İSYANI

VATANDAŞIN ÇORLU BELEDİYESİNE İSYANI

Çorlu Belediyesinin vurdum duymazlığı havaların da çok sıcak geçtiği şu günlerde bir çok Ana Cadde ve sokaklarda yol kenarlarında oluşan otların biçilmemiş olmasından dolayı yangın tehlikesi saçarken, bir çok vatandaş Çorlu Belediyesini aradığını bizzat gittiğini ama konuyla ilgilenmek yerine “Bu bölgelere biz bakmıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bakıyor, diyerek bizleri başlarından savıyorlar” diye resmen isyan ediyorlar.


Yaz aylarında havalarında çok sıcak geçtiği şu günlerde bir çok yol kenarında büyüyen otların aylarca biçilmemesi, otların büyüyerek kurduktan sonra yangın tehlikesi oluşturmasına rağmen Çorlu Belediyesine yapılan tüm müracaatların yetkililer tarafından ciddiye alınmaması vatandaşları isyanın eşiğine getirdi. Bir çok ana arterde boş arsaların otlarla kaplanmış olması ve her an büyük bir yangına neden olacağı için vatandaşların tedirginliğine Çorlu Belediyesinin ilgisiz kalması, konuyu Büyükşehir Belediyesine atarak işin içinden sıyrılmasından dolayı bir çok mahalleden haber ihbar hattımıza vatandaşlar fotoğraf ve bilgileri göndererek resmen isyan ediyorlar. Ak Parti Çorlu ilçe teşkilatının ve Belediye Meclis üyelerinin vurdum duymaz başı boş hareketlerine de tepki veren vatandaşlar; “Biz bunları niçin seçtik. Ak Parti ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanları neden bunca rezalete sessiz kalıyor. Çorlu’yu resmen B….k götürüyor bunlar niçin seyretmekle yetiniyor” şeklinde tepkilerini de ilettiler.


HER MAHALLEDEN ŞİKAYET VAR, ÇORLU BELEDİYESİ NE İŞ YAPIYOR
Çorlu da bir çok mahalleden vatandaşlardan gelen şikayetlerin aynısı Belediyeye iletildiği halde ilgilenilmediğinden şikayet eden bir çok mahalle sakini gönderdikleri mesajlarda şu sözlere yer verdiler; “Aşağıdaki fotoğraflar Uğur mumcu caddesi ile Erdal İnönü caddesi kesişim yeri ve Emlak istikameti yolun sağındaki boşluk alan otlar kuru ve yanıcı bir sürü madde tehlike oluşturuyor. Aşağıdaki fotoğraf Turkcell Bölge müdürlü ile mezarlık arası aynı durum Aşağıdaki fotoğraf Aydınevler caddesi kenarında bulunan Bu bir örnek Çorludaki tüm kanallar hemen hemen bu durumda. Aşağıdaki bölüm santral İstanbul seyahat karşısı trafo olan yer yangın için en hassas yer sanırım burası askeri bölge belediye sorumluluğunda olmayabilir merkez Komutanlığı sorumluluk alanında olsa dahi Belediye yetkilileri gerekli görüşmeleri yaparak o bölgedeki oluşabilecek yangın tehlikesinin önüne geçebilir. Çorlu Belediyesini aradığımızda yada gittiğimizde bu bölgelerin hiç birisinin kendi hizmet alanları içine girmediğini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde olduğunu bahane ederek resmen vatandaşları başlarından savıyorlar” dediler.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04