ÇORLU AK PARTİ  DE İLK ADAY ALİ İHSAN ŞAHPAZ

ÇORLU AK PARTİ DE İLK ADAY ALİ İHSAN ŞAHPAZ

Ak parti Çorlu ilce başkanı Kenan Kelle nin görevinden istifa etmesinden sonra gözler Ak Parti Çorlu ilce baskanligi için adayların kimler olacağına çevrildi. Uzun yıllardır Ak Parti Çorlu ilce teşkilatında aktif görevler yapan iş insanı Ali İhsan Şahpaz adaylığını resmen açıkladı. Sahpaz açıklamasında şu sözlere yer verdi.

Çok kıymetli dava arkadaşlarım.
Ak Parti içerisinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yol yürümek benim için en büyük gurur kaynağıdır. Uzun yıllardır hizmet etmiş olduğum Ak Parti Çorlu ilçe teşkilatında çeşitli kademelerde görev aldım. Bu süre içerisin de her zaman Ak Parti davamıza gücüm yettiği kadar hizmet ettim. Bana bu fırsatı veren Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız dan tüm teşkilat mensuplarına kadar herkese teşekkür ederim.
Hepinizin de bildiği gibi Partimizde bir kongre süreci yaklaşmaktadır. Uzun zamandır da sürekli olarak Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı konusunda ismimin geçmiş olması benim adıma büyük bir gurur kaynağıdır. Ben bu konuda ki fikir ve düşüncemi yaklaşık 2 yıldır açık ve net bir dille ifade ederek, Ak Parti Çorlu ilçe Başkanlığına aday olduğumu her ortamda ve platformlarda dile getirdim.


Bu bağlamda Yine tekrar ediyorum. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak davamıza, hizmet etmek adına Çorlu İlçe Başkanlığına aday olduğumu resmen bir kez daha açıklıyorum. Burada esas olan davamızdır. Koltuk derdim ve egom yok. Tek amacım Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti davamıza hizmet etmektir. Bu konuda bana verilecek her göreve hazır olduğumu ve gurur duyacağımı açık bir şekilde beyan ediyorum. Öncelikle genel başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın taktirleri ve olurlarıyla, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın Milletvekillerimizin ve tüm Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın yöneticilerimizin taktir etmeleri durumunda Ak Davamızı Çorlu da en iyi şekilde temsil ederek hizmet edeceğime söz veriyorum. Saygılarımla” dedi.

Haber: Abdurrahim YILDIRIM

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04