BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK MÜJDEYİ VERDİ

Göreve gelmesinin üzerinden henüz 4 ay geçmiş olmasına rağmen Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha tutmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.” dedi. Hastane inşa sahasından paylaşılan video ile Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, hastanenin inşa sürecinin başladığını ve planlanan bitiş tarihinin 2025 Aralık ayı olduğunu açıkladı.
Bunun yanında Başkan Topak, “Hedefimizi büyüterek, sıkı bir çalışma ile hastanemizi planlanan bitiş tarihinden önce tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.” diyerek Ergene halkını heyecanlandırdı. Sağlık altyapısının güçlendirilmesi için kararlı adımlar atan Başkan Topak, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı erişebilmesi amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade ederek, projeye büyük önem verdiklerinin altını çizdi.
Başkan Topak yaptığı açıklamada, bu yatırımların sadece bir başlangıç olduğunu belirtti. Sağlık altyapısının iyileştirilmesinin yanı sıra yapılacak diğer hizmetlerle de Ergeneli hemşerilerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediğini söyleyen Topak; bu projenin, ilçenin geleceği için oldukça önemli olduğunu belirterek, vaadini verdiği projeleriyle ilgili çalışmalara da devam edeceğini duyurdu.
Ergene halkı; bu projeyle birlikte sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlayacak olmanın sevincini yaşarken, Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın kararlılığı ve çalışkanlığı ile geleceğe daha umutla bakıyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04