NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE ÇOK GÜZEL İŞLER OLUYOR

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİNDE ÇOK GÜZEL İŞLER OLUYOR

Geçtiğimiz hafta Trakya Gündem internet sitemizde ÜNİVERSİTENİN BİNLERCE DÖNÜM ARAZİSİNİ KİMLER EKİP BİÇİYOR Başlıklı haberimizden sonra konuya çok büyük duyarlılık göstererek arayan, Üniversiteye davet eden,  NKÜ Ziraat Fakültesi Dekan yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat Deveci ve N.K.Ü Rektörü Sayın Mümin Şahin Bu gün bizzat beni Üniversiteye davet ederek konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirecek bir yazılı açıklama göndereceklerini ifade ettiler. Öncelikle duyarlı davranışları için kendilerine çok teşekkür ederim. Son derece güzel bir şekilde misafir ettiler.

ZİRAAT FAKÜLTESİNDE ÇOK MÜTHİŞ İŞLER YAPILIYOR

NKÜ Ziraat Fak. Dekan yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat Deveci, önce Fakülteye ait Köseilyas Mahallesinde bulunan Çiftliği bizzat gezdirdi. Çok büyük arazi ve mükemmel işler yapılmış. Büyük ve Küçük Baş hayvancılıktan tutun da bir çok Zirai faaliyete kadar gerçekten çok güzel işler yapmışlar. Prof. Dr. Halim Orta nın yıllar önce başlattığı MİLLİ TOHUM projesinde çok büyük ilerlemelerin olduğu Türkiye de bu konuda Namık Kemal Üniversitesi nin öncü bir kurum olduğunu da bu gün bizzat öğrenmiş oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim . Rektör Hocam Mümin Şahin in makamında çok güzel verimli bir sohbetimiz oldu. Yapılan bu güzel işlerin kamuoyuna duyurulması amacıyla geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini de açıklayan NKÜ Rektörü Mümin Şahin Üniversiteye ait olan çok değerli arazilerin her ne olursa olsun korunacağını da bildirdi.

Bölgemiz ve Ülkemiz tarımı ve hayvancılığı için çok güzel önemli çalışmaların da yapıldığını ve bunlarında kamuoyuna paylaşılacağını bildirdi. Tek eleştirim de Sayın Hocalarımız da son derece olumlu karşıladılar. Yapılan bunca güzel çalışmaların medya aracılığı ile kamuoyuna duyurulmamış olmasıydı. Bunun da yakında giderileceğini açıklayan Mümin Hoca Üniversitenin de basın biriminin çok daha fazla aktif hale getirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Haber, Yorum: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04