ASKERE GİDECEKLERE BÜYÜK  DESTEK

ASKERE GİDECEKLERE BÜYÜK  DESTEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatan savunması için askerlik görevini yerine getirecek olan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla ‘Asker Paketi’ projesini hayata geçiriyor. Başkan Dr. Candan Yüceer yaptığı açıklamada; “Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyecek, yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimizin yanlarında olacağız demiştik” dedi.

Proje kapsamında, Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçiklerin,sevk(sülüs) belgesiyle birlikte başvurmaları halinde askerlik süresince ihtiyaç duyacağı malzemeler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Proje kapsamında teslim edilecek destek paketinin içeriğinde; El Havlusu, Banyo Havlusu, Çorap (5’li paket), Atlet (5’li paket), Alt iç çamaşırı (5’li paket), Temiz Çamaşır Torbası, Kirli Çamaşır Torbası, Dolap kilidi, Çamaşır Yıkama Filesi, Dikiş Seti, Asker Saati, İpli Boyun Cüzdanı, Bot Boyası ve Asker Çantası yer alıyor.

Destek paketinden yararlanmak isteyen ve Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçikler,başvuru ve detaylı bilgi için https://sosyal.tekirdag.bel.tr internet sitesini ziyaret edebilirler.

BAŞKAN YÜCEER: MEHMETÇİKLERİMİZ VATANİ GÖREVLERİNE GİDERKEN YANLARINDA OLACAĞIZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların hayatına dokunan, sosyal projelerle Tekirdağlılara hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer,“Vatan savunmasında görev alacak olan Mehmetçiklerimizi bu kutsal göreve giderken yalnız bırakmıyoruz. ‘Asker Paketi’ projemizle, askerlik dönemleri boyunca ihtiyaç duyacakları tüm malzemelerin bulunduğu çantayı kendilerine teslim edeceğiz. Güçlü Tekirdağ’da hiçbir kimse kendini kimsesiz, sahipsiz hissetmeyecek, yaşamın her alanında her evresinde tüm hemşerilerimizin yanlarında olacağız demiştik. Emekli ve yenidoğan destek paketlerinin yanında asker paketi ile de Mehmetçiklerimizin yanında olacağız. Tüm Mehmetçiklerimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Tekirdağ il sınırları içerisinde ikamet eden ve uzun dönem vatani görevini yerine getirmek üzere askere gidecek olan Mehmetçikler, destek paketinden faydalanmak için sevk(sülüs) belgeleriyle birlikte sosyal.tekirdag.bel.tr internet adresinden online olarak başvurularını yapabilirler.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04