AKILLARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

AKILLARDA SORU İŞARETİ KALMAYACAK

Saray Belediyesi’nden pazarda terazi kontrol istasyonu. Saray Belediyesi tarafından halk pazarında vatandaşların aldıkları ürünlerin ağırlıklarını kontrol edebilmesi için terazi kontrol istasyonu oluşturdu. Bu uygulama ile artık vatandaşların akıllarında soru işaretleri kalmayacak.

VATANDAŞLAR ALDIKLARI ÜRÜNLERİN AĞIRLIĞINI KONTROL EDEBİLECEK
Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazarda vatandaşların alışverişlerini daha adil ve şeffaf bir şekilde yapabilmesi için terazi kontrol istasyonu uygulamasını hayata geçirdi. Terazi kontrol istasyonu noktasında vatandaşlar, pazardan aldıkları sebze ve meyveleri tartarak ağırlığının doğru olup olmadığını kontrol edebilecek.

Uygulamadan memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar, “Aklımızda soru işareti kalmayacak. Aldığımız ürünün bedeli oranında bize satılıp satılmadığını göreceğiz.” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04